İçişleri Bakanlığı’na yürümek isteyen Özdağ’a engel!

İçişleri Bakanlığı’na yürümek isteyen Özdağ’a engel!
6 Mayıs 2022 10:52

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün akşam yaptığı açıklama ile bugün saat 11.00’de İçişleri Bakanlığı binası önüne gideceğini duyurmuştu. İçişleri Bakanlığı’na yürümek isteyen Özdağ, yetkililer tarafından engellendi.

 

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisiyle ilgili sarfettiği “Hiç adam yerine koymam. Kabul etmem; bunu söylerseniz toplantıyı terk ederim. Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır. Bu kadar basit. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir” sözlerine ilişkin sosyal medyadan yayımladığı bir video ile bugün saat 11.00’de İçişleri Bakanlığı binası önüne gideceğini duyurmuştu.

Özdağ’ın bu açıklamasının ardından kendisine destek vermek isteyen Zafer partililer, İstanbul’dan Ankara’ya yola çıktı. 20 araçlık bir konvoy halinde Ankara’ya gitmek isteyen Zafer partililer, polis engeline takıldı.

 

 

ÖZDAĞ’A ENGEL

 
İçişleri Bakanlığı binasının önüne yürümek isteyen Ümit Özdağ yetkililer tarafından engellendi. Özdağ, Soylu’ya seslenerek, “Kapının önüne gel, polisler senin özel bodyguard’ın değil. Polislerin arkasına saklanma. Sen Cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin” diyerek tepki gösterdi.