İBB’nin yaptığı Maltepe Tüneli’ni sahiplenip İmamoğlu’na teşekkür etti!

İBB’nin yaptığı Maltepe Tüneli’ni sahiplenip İmamoğlu’na teşekkür etti!
12 Eylül 2023 08:27

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, İBB’nin yaptığı Maltepe Tüneli’ni paylaşıp katkılarından dolayı İBB’ye teşekkür etti.

 

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Maltepe için herhangi bir vaat sunmadan yeniden belediye başkanı seçilen Ali Kılıç şimdi de belediyenin yetki alanında dahi olmayan ve İstanbul Büyükşehir Belediye’si tarafından yaptırılan Maltepe Tüneli’ni sahiplendi.

 

İstanbul’da Maltepe meydan projesi kapsamında çalışma başlatılan ve açılışı gerçekleşen Maltepe Tüneli’nden arabası ile geçen Kılıç bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Kılıç paylaşımında, tünel Maltepe Belediyesi tarafından yapılmış İBB ise katkı sunmuş gibi göstererek “Maltepe Tüneli trafiğe açıldı. 40 yıllık bir sorun tarih oldu. Hepimize hayırlı olsun. Maltepelilere verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Projemize destek olan, hayata geçiren İBB Başkanımız @ekrem_imamoglu’na ve İBB ekiplerimize Maltepe halkı adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kılıç’ın 1 Ocak 2019 ile 31 Mart 2019 arasında yaptığı Twitter paylaşımları incelendiğinde de Maltepe halkı için hiç bir proje veya vaatten bahsetmediği görülüyor.