Hüseyin Can Güner: Beş yılın sonunda tüm Türkiye Çankaya’nın başarısını konuşacak

Hüseyin Can Güner: Beş yılın sonunda tüm Türkiye Çankaya’nın başarısını konuşacak
5 Mart 2024 08:12

 

CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner, “Beş yılın sonunda tüm Türkiye Çankaya’nın başarısını konuşacak” dedi.

 

 

Güner, Cebeci Mahallesi seçim ofisi açılışında projelerini açıkladı.

 

 

“Cumhuriyetin ve demokrasinin neferi, eşitliğin adaletin ve özgürlüğün yılmaz savunucusu Çankayalılar” diyerek sözlerine başlayan Güner, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı özgürlük ve demokrasi yolunda ilerleyen kıvançlı gençler olarak asla geri dönmeyeceğiz, sizlerden aldığımız güçle bunu daha ileri taşıyacağız” dedi.

 

 

Güner‘in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

 

Yurttaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için doğum öncesinden başlayarak, erken çocuklukla, kreşlerle devam ederek, spor alanları açarak, gençliğinle parla Çankaya diyeceğiz. Çankaya’ya Türkiye’ye örnek olacak yeni bir spor kompleksi kazandırmanın vakti geldi, biz başaracağız.
İşsizlik en büyük sorunumuz. İstihdam ofisleriyle iş arayan gençlerimizi işverenlerle buluşturmakla kalmayacağız. Bir istihdam akademisi kurarak, tüm yurttaşlarımıza aynı zamanda meslek de edindireceğiz.
Bu iktidar en çok emekliye zulmetti, bunu herkes görüyor. Emeklilerimiz, yaşlılarımız artık sokağa çıkamaz hale geldi. Bir bardak çaya ulaşamaz hale geldi. Çankaya’mızda iktidarın tahrip ettiği yaşamı emeklilerimiz için de onaracağız. Emekli lokalimizi, yaşlı bakım merkezimizi kazandıracağız ve aynı zamanda Türkiye’ye örnek olacak bir emekli kampüsünü de hep beraber hayata geçireceğiz.
“Cebeci’ye özel bir sözümüzü burada açıklamak istiyorum” diyen Güner, ‘CHP’li belediyelerde güzel örneklerinin de olduğu bir ‘Halk Lokantası’ açılmasının ilk işi olacağını’ söyledi.