Hangi CHP Kadın Kolları Başkanı AKP'li bakanı çok beğeniyor

Hangi CHP Kadın Kolları Başkanı AKP'li bakanı çok beğeniyor
2 Kasım 2012 09:42

Hükümete yakın bir gazetenin bugünkü haberine göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in yanına giderek sohbete başlayan İstanbul Kadın Kolları Başkanı Yüksel Çavuşoğlu
Bakan’a övgüler düzmüş…
 
Şahin, TEB-BNP Paribas WTA Championships Kadınlar Tenis Turnuvası finalindeki protestoya gerekli cevabını verdiğini belirterek “İc siyasette otururuz, sandıkta gerekli hesaplaşmayı yaparız ama uluslararası bir arena… Onu yapan arkadaşların ülkenin menfaati için topyekun hareket edebilmeyi öğrenmeleri gerekiyor” dedi.
 
 

Star Gazetesi’nin bu haberi ne kadar doğru bilmiyoruz, ama eğer doğruysa da, tüm CHPliler Sayın Çavuşoğlu’nun Bakan Şahin’i hangi çalışmalarından dolayı beğendiğini merak edecektir…
 
Şahin, Birleşmiş Milletler Kadınlara Karsı Her Türlü Ayrımcılığın Önlenmesi Komitesi’nin (CEDAVV) 30. yıldönümü nedeniyle düzenlenen toplantıda “Şu önemli; iç siyasette otururuz, sandıkta gerekli hesaplaşmayı yaparız ama uluslararası bir arena, 170 ülkede canlı yayın var ve ben orada ülkemi temsil ediyorum. O yüzden, onu yapan arkadaşların empati yapmasını, hoşgörülü olmasını, ülkenin menfaati için topyekun hareket edebilmeyi öğrenmeleri gerekiyor” dedi.
 
Şahin, yanına gelen CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Cavusoğlu ile sohbet etti. “Sizi cok beğeniyorum. Keşke siz, su an başkan olsanız. Şu an başkan olmanızı dilerdim.
Kadınlara bakış açınız çok iyiz” diyen Çavusoğlu’na, Şahin, “Sizin burada varlığınız demokrasi ve kadın hakları açısından çok önemli. Masada olacağız, beraber mücadele edeceğiz” diye cevap verdi.