Gürsel Tekin'den Erman Toroğlu'na 'one minute'

Gürsel Tekin'den Erman Toroğlu'na 'one minute'
6 Kasım 2012 11:23

CHP’nin sevilen yüzlerinden İstanbul milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, canlı yayında futbol yerine siyasi eleştiriler yaparak, Aziz Yıldırım üzerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Erman Toroğlu’na tepki gösterdi.
 
Bir ara Toroğlu’nun sesine hakim olamayarak bağırarak konuşması üzerine Tekin dayanamayarak, ”Bana sesini yükseltme, sesini yükseltme diye” karşılık verdi.

 
TV8’de ekrana gelen futbol programı Telegol dün gece yine ilginç anlara sahne oldu. Şike soruşturmasıyla birlikte siyasetin de zaman zaman masaya yatırıldığı programın şu sıralar gündemi ise CHP ve Kılıçdaroğlu.

TELEGOL’DE GÜNDEM CHP

Özellikle Erman Toroğlu, tahliye olduktan sonra Aziz Yıldırım’ı kulüp binasında ziyaret eden Kılıçdaroğlu’nu sık sık hedef tahtasına oturtuyordu. Hatta Toroğlu kulağına gelen “Aziz Yıldırım’a CHP tarafından milletvekilliği veya belediye başkanlığı teklif edildi” iddialarını da sık sık canlı yayına taşımıştı.

SESİNİ YÜKSELTME!

CHP’nin önemli isimlerinden Gürsel Tekin, Toroğlu’nun sık sık dile getirdiği bu iddiayı yanıtlamak için dün gece Telegol programına bağlandı. Canlı yayında hayli gergin bir tartışmaya giren Tekin, Erman Toroğlu’nun hararetli çıkışlarını frenlemek için “Sesini yükseltme, bana sesini yükseltmeden konuş” şeklinde uyarılarda bulundu.

AZİZ YILDIRIM’A TEKLİF YOK

Öte yandan Tekin, Toroğlu’nun canlı yayına taşıdığı iddiaları yalanlayarak “Aziz Yıldırım’a bizden hiçbir teklif gitmemiştir” şeklinde konuştu.