G5 Masajı İle Zayıflama

G5 Masajı İle Zayıflama
29 Temmuz 2021 14:34

Ritmik bir masaj aleti kullanılarak hızlı titreşimlerle sıkılaşma sağlanması yöntemine G5 masajı denilir ve bu yöntem kullanılarak kişilerde zayıflama sağlanabilir. Selülit tedavisinde oldukça etkili olan bu yöntem kaslarda biriken yağ ve ödemlerin vücut dışına atılmasına yardımcı olur. Ayrı olarak kan akışını ritmik hareketler sayesinde hızlandırmasından dolayı spazm tedavilerinde de başarılı olarak kullanılır.

 

 

G5 Masajı Hangi Alanlarda Kullanılır?

Özel cihazlar kullanılarak ödem ve yağların vücut dışına atılmasını sağlayan G5 masajı işlemi tüm vücut için uygulanabilir. Tüm vücutta başarılı sonuçlar elde edilirken özellikle kadınlar tarafından tercih edilen ve en sık kullanılan bölgelerde üst bacak, kalça, popo ve kol bölgeleridir.

Bu bölgelerde G5 masajı ile sıkılaşma daha etkili sonuçlar vermekte olmasından dolayı daha sık tercih edilir.

G5 Masajı Avantajları Nelerdir?

G5 masajı denilen sıkılaşma yöntemi normal masajlara oranlara çok daha güçlü ve etkili bir yöntemdir. Bu yöntemin sağlamış olduğu avantajlar oldukça fazla olup kişilerde kısa sürede zayıflama ve sıkılaşma etkileri görülebilir.

Selülit tedavisinde başarılı olmasının yanı sıra bölgesel zayıflama sağlaması, cilde esneklik kazandırarak kemik ağrısı sorunlarını gidermesi, fazla yağın yakılmasını sağlamak ve cildin toparlanmasını sağlamak G5 masajı avantajları arasında yer alır.

Ulthera Nedir?

Ultrason teknolojisinin kullanıldığı bir cihaz sayesinde ameliyatsız bir şekilde gerçekleştirilen bir yüz germe operasyonudur. Ulthera fiyatı sanılanın aksine uygundur. İyileşme sürecine ihtiyaç duyulmaması ve riski olmadan tüm işlemlerin yapılması sağlamış olduğu avantajlar arasında yer alır.

Ultrason enerjisi sayesinde cilt altı dokular kendini yenilerken aynı zamanda kolajen üretimi hızlı bir şekilde gerçekleşir. Bu sayede cilt gençleşerek gergin bir hal alır. Ulthera cilt altında iyileşmeler meydana getirerek ameliyatsız yüz germe teknolojisinin geliştirilmiş halidir. Bu yüzden ulthera fiyatı oldukça makuldür.

Ulthera Nasıl Yapılır?

Ulthera yani ameliyatsız yüz germe teknolojisi iyileşmeye gerek duyulmayan riski olmayan bir estetik uygulamadır. Ultrason cihazının kullanımıyla cilt altı dokularında meydana gelen sarkma, gevşeme gibi estetik problemlerin giderilmesinde kullanılır.

30-60 dakika süren uygulamada cilt altı dokuların yenilenmesi sağlanır ve kişi bu süre içerisinde acı ya da ağrı hissetmeden tüm işlemler tamamlanmış olur. İşlem öncesinde ulthera fiyatı öğrenilmelidir.

Ulthera Kimlere Uygulanır?

Tek seansın yeterli olduğu ameliyatsız yüz germe işlemleri cildinde gevşeme ve sarkma olan herkese uygulanabilir. Özellikle 40-65 yaş arası kişiler bu uygulama için en uygun adaylardır. Uzman hekimlerin ön gördüğü adaylara uygulanırken ulthera fiyatı uygulama yapılacak kişilerin cilt yapılarına göre değişkenlik gösterir.

Bu nedenle hem ulthera fiyatı hem de uygunluk belirlenmesi için işlemlerden önce mutlaka uzman bir hekimle görüşme yapılması önerilir.

Lipoliz Etkisi Ne Zaman Başlar? Kaç Seans Gerekir?

İstenmeyen bölgesel yağların giderilmesinde lipoliz uygulaması oldukça etkili bir yöntemdir. Cerrahi bir müdahaleye gerek kalmadan ilaçsız bir şekilde tek seansın yeterli olduğu lipoliz iğnesi kullanılarak yapılan uygulama 15-20 gün içerisinde sonuçlarını göstermeye başlar.

Sonuç alındıktan sonra lipoliz iğnesi ile işlemlere son verilerek görsel olarak estetik bir hal alınmış olur.

Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanır?

Lipoliz iğnesi kullanılarak yapılan istenmeyen yağların giderilmesinde etkili olan uygulama tüm karın, kalça, bacak, basen gibi bölgesel kilo problemlerinin görüldüğü her alanda etkili sonuçlar vermektedir.

Seans aralıkları 6-8 hafta iken bazı kişilerde yağ yapısına bağlı olarak tek seans etkili iken bazı kişilerde 2-3 seans gerekli olabilir. Bu durumda daha fazla lipoliz iğnesi kullanılır.

Lipoliz Diğer Yöntemlerden Farkı Nedir?

Lipoliz işlemlerinin diğer yağ yok etme işlemlerinden farkı genel olarak anesteziye gerek duyulmadan tek seansın yeterli olduğu bir işlem olmasıdır. Kişiler bu sayede gündelik hayatlarına hemen dönebilirler. Lipoliz iğnesi kullanılarak gerçekleştirilen bölgesel yağ sorunlarının giderilmesi uygulamalarında kalıcılık kişilerin diyet ve egzersiz düzenlerine uymasına bağlı olarak değişkenlik göstereceğinden kalıcılık kişilere bağlıdır.