Flyzone Mall Of İstanbul

Flyzone Mall Of İstanbul
27 Ekim 2022 07:50

Flyzone Mall Of İstanbul, İstanbulluların eşsiz trambolin deneyimi yaşayarak en keyifli etkinlikler ve aktiviteler ile eğlenebileceği 5 Trambolin Park şubesinden biridir. Sadece çocuklara özel bir eğlence merkezi olmayan Flyzone, aynı zamanda yetişkinler için de son derece adrenalin seviyesi ve eğlencesi yüksek programlara sahiptir.

Trambolinin ön planda olduğu en modern eğlence merkezlerinden biri olarak, bilinenin aksine yalnızca üzerinde zıplayıp akrobatik hareketler yapılarak eğlenilen bir trambolin sistemine sahip değildir. Bu merkezde bulunan trambolinler, pek çok aktiviteyi çok keyifli bir hale getirerek kombinlenmiş ve hem çocuklar hem yetişkinler için harika bir trambolin deneyimi sunmaktadır.

Hem hafta içi hem de hafta sonu için ziyaretçilerine özel pek çok etkinliğe sahip olan bu eğlence alanında özellikle hafta sonuna özel etkinliklerde DJ performansı ön plana çıkmakta ve harika müzikler eşliğinde hem dans hem adrenalin hem de eğlence bir arada bulunmaktadır.

Türkiye’nin en büyük trambolin parkı olan flyzone mall of istanbul’da ziyaretçilerini beklemektedir. Flyzone’un resmi web sitesini ziyaret ederek tüm etkinlik ve aktiviteleri görebilir, bilet fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Eşsiz bir trambolin eğlencesi için hemen biletinizi alarak ister çocuklarınız ister kendiniz için harika saatler geçirebilirsiniz. Flyzone’un 10 bilet fiyatına 12 bilet ve 20 bilet fiyatına 25 bilet kampanyaları sayesinde toplu olarak da harika bir gün geçirebilirsiniz.