FİNANSBANK ANINDA KREDİ

FİNANSBANK ANINDA KREDİ
13 Nisan 2020 22:34

Finansbank anında kredi hizmeti, acil olarak ortaya çıkan nakit ihtiyaçlarının giderilebilmesi için tüketicilere sunulan bir hizmet olmaktadır. QNB Finansbank’ın bu kredi hizmeti hem banka müşterilerine hem de bankanın müşterisi olmayan kişilere sunulmaktadır. Dolayısı ile acil para ihtiyacı olan kişiler, QNB Finansbank sayesinde nakit ihtiyaçlarını giderebilme şansına sahip olmaktadır.

 

 

Normal şartlar altında herhangi bir bankadan kredi almak için belge toplamak, bu belgeleri bankaya teslim etmek gerekmektedir. Banka da yapılan kredi başvurusu sonrasında gerekli olan inceleme ve araştırmaları yapmakta ve tüketicilere cevap vermektedir. Bu yöntemle kredi başvurusu yapmak hem uzun sürmektedir hem de başvuru yapacak olan kişilerin belge toplamak gibi bir zahmete girmesi gerekmektedir. Finansbank anında kredi hizmeti sayesinde bunların hiçbirine gereksinim duyulmamaktadır. Nakit ihtiyacı olan kişiler oldukça kolay bir şekilde başvurularını gerçekleştirebilmekte ve bir sorun söz konusu olmadığı sürece kredinin sahibi olabilmektedir.

 

Finansbank Anında Kredi Özellikleri

 

Tüketicilere hızlı kredi imkânının sunulduğu Finansbank anında kredi hizmeti çeşitli avantajları bünyesinde barındırmaktadır. QNB Finansbank, hızlı kredi kapsamında başvuruda bulunan tüketicilere 1.000 TL ile 35.000 TL arasında nakit fırsatı sunmaktadır. Bu kredi hizmeti, bankanın bireysel ihtiyaç kredisi altında verilmektedir. Dolayısı ile bu krediden ticari kredi için başvuracak olan tüketiciler yararlanamamaktadır.

 

QNB Finansbank anında kredi için vade süresini ve kredi faiz oranını her müşterisine farklı olarak sunmaktadır. Daha önceden Finansbank’ın müşterisi olan kişilere cazip şartlar altında ve cazip faiz oranı ile kredi veren banka, müşterisi olmayan; banka ile yeni çalışmaya başlayacak kişilere de tanışma kredisi kapsamında hizmet vermektedir.

 

Finansbank anında kredi hizmetinde en düşük faiz oranı yüzde 1,04’tür ve maksimum vade süresi 60 aydır. Kredi başvurusunda bulunan kişilerin özelliklerine göre farklı şartlar banka tarafından tüketicilere sunulabilmektedir. Tam da bu konuda https://www.kredivepara.com/finansbank-aninda-kredi-basvurusu/ linkinde aynı konuda detaylı bilgiler seni bekliyor.

 

Finansbank Anında Kredi Başvurusu

 

Nakit ihtiyacı duyan kişiler Finansbank anında kredi hizmetinden, bankanın internet sitesi aracılığı ile başvuru gerçekleştirebilmektedir. Bankanın resmi web sitesine girilmesi ve bireysel kredi başlığı altındaki hızlı kredi seçeneğine tıklanması ile ekrana doldurulması gereken bir sayfa çıkmaktadır. Bu sayfadaki bilgilerin doldurulması ile Finansbank anında kredi başvurusu gerçekleştirilmiş olmaktadır.

 

Finansbank anında kredi başvurusu için kişilerin bazı bilgileri girmesini istemektedir. Bu bilgiler, anında kredi başvurusu yapacak olan kişilerin TC kimlik numarası, doğum tarihi ve cep telefonu numarasıdır. Başvuru sonrasında banka, başvuru yapan kişilere verdikleri cep telefonu numarası üzerinden olumlu ya da olumsuz olarak dönüş sağlamaktadır.

 

Finansbank’a anında kredi için başvuru gerçekleştirmeyi düşünen kişiler, bankanın bir şubesinden ya da müşteri hizmetleri yetkilisinden daha ayrıntılı olarak bilgi edinebilmektedir. Ayrıca başvuru yapacak olan kişiler, başvuru öncesinde anında kredi hizmeti dahilinde ek olarak talep edilecek olan masraflar hakkında da bilgi sahibi olmalıdır.