Film Önerileri, Yabancı Diziler, Sinema

Film Önerileri, Yabancı Diziler, Sinema
17 Nisan 2021 23:20

Film izlemek yediden yetmişe herkesin sevdiği bir hobidir. İnsanlar boş zamanlarında genellikle film izlemeyi severler. Bunun için konsept bile oluştururlar: Film Gecesi. Dünya üzerinde sayısız film bulunur. Yerli, yabancı, korku, aksiyon, macera, bilim kurgu, fantastik, dram, gerilim gibi birden fazla film kategorisine ulaşmanız mümkün. Sinema hayatımıza ilk 1985 yılında Louis ve Auguste kardeşlerin icat ettikleri sinematografi aleti ile girdi. 1985 yılından beri çekilen filmler 10.000 aşmıştır. Herkes film izlemeyi sever. Bu yüzden film önerileri, yabacı diziler ve sinema hakkında araştırma yaptık.


Film Önerileri

10.000 aşmış filmler arasından film önerisinde bulunmak bir hayli zor olacaktır. Ancak dünya üzerinde adından söz ettiren filmleri es geçmemek gerekir.

İşte sizin için film önerileri:

1. Dangal
2. Her çocuk özeldir
3. Karanlık zihinler
4. Labirent ölümcül kaçış
5. Not defteri
6. Hızlı ve öfkeli serisi
7. Harry Potter ve serisi
8. Avatar
9. Uyumsuz serisi
10. Titanik

Yukarıda saydığımız filmler kesinlikle izlemeniz gereken filmler arasında yer alır. Konu ve içerik olarak farklı olan bu filmleri hem eğlenmek hem de öğrenmek için izleyebilirsiniz.

Yabancı Diziler

Ülkemizde yabancı dizilere olan ilgi azımsanamayacak kadar fazla. Yabancı diziler konu olarak genellikle benzer yönler taşısa da her biri kendi hayran kitlesini oluşturmayı başarabiliyor. Sinema dünyasında belki de en çok sevilen yabancı diziler oluyor.

İşte izlemeniz gereken birkaç yabancı dizi önerisi:

1. Yürüyen ölüler ( The Walking Dead )
2. Genç Kurt ( Teen Wolf )
3. Vampir Günlükleri ( The Wampire Diaries )
4. Amerikan Korku Hikayesi ( American Horror Story ) iliklerinize kadar gerilimi hissetmek istiyorsanız bu filmler kaçmaz. Korku ve gerilim dalında en iyi yabancı diziler arasında yer alır.

Dangal

Konusu: güreşçi bir babanın hiç erkek çocuğu olmamasından ancak güreşe olan sevdasından dolayı kız çocuklarını güreşe yönlendirmesi ile gelişen konuları ele alıyor. Başrolünü Aamir Khan’ın canlandırdığı film 2016 yılında sinema dünyasına girmiş ve büyük ses getirmiştir. IMDb: 8,4

Karanlık Zihinler

Konusu: Amerika’da yaşanan bir salgın sonucu milyonlarca insan hayatını kaybetmiştir. Ancak bir grup genç kurtulmuştur. Başrol olan Rubby Dale ise özel yeteneklere sahip bir kızdır. Filmde 4 ana renge mensup özel çocuklar bulunuyor. Bunlar maviler, altınlar, turuncular ve kırmızılar. En tehlikeli ve üst katmanda bulunan turuncular arasında başrol olan Rubby Dale bulunuyor.