Ferdi kaza sigortası hakkında merak edilenler

Ferdi kaza sigortası hakkında merak edilenler
22 Ocak 2019 22:45

Cigna Finans, ferdi kaza sigortası hizmetiyle hiç hesapta yokken başınıza gelecek ani olaylarda ortaya çıkabilecek fiziki zararlara karşı sizi teminat altına alıyor. Yaşanılan kaza neticesinde meydana gelen ölüm, sakatlık, tedavi masrafları ya da gündelik tazminat teminatlarıyla size ve yakınlarınıza gerekli desteği sunuyor. Kaza yapan sigortalı ya da sigortalının yakınlarının kaza sonucu oluşan maddi ihtiyaçlarına destek imkanı sağlıyor.

 

Ferdi Kaza Sigortası Nedir?

 

Sigortalının başına gelebilecek kazalarda ferdi kaza sigortası, fiziksel zararların tedavi masraflarını karşılayarak söz konusu olayı minimum hasarla atlatmayı sağlıyor. Kaza sonucu hastane masraflarını ödeme desteği sunarak, maddi yönden kolaylık sunuyor. Sürekli sakatlık hallerinde hem sigortalıya hem de yakınlarına uzun süreli maddi destek ile rahat bir gelecek vadediyor. Kanser gibi ağır hastalık durumlarında sağladığı tedavi masrafları desteğiyle, yaşanılan talihsiz süreci sıkıntısız gidermek için yardımcı oluyor. Ferdi kaza sigortası ile sadece sigortalıya değil ihtiyaç halinde yakınlarına da destek sağlanıyor. Sigortalının kaza nedeniyle vefatı halinde, ailesinin ve sevdiklerinin maddi ihtiyaçları karşılanarak, zor günleri daha kolay atlatmalarına destek oluyor.

 

Ferdi Kaza Sigortası Ürünlerinden İhtiyacınıza En Uygun Olanı Seçin!

 

Ferdi kaza sigortası, sigortalının ihtiyaçları doğrultusunda farklı sigorta seçenekleri sunuyor. Bu seçenekler arasında yer alan Aileme Değer Ferdi Kaza Sigortası ile sigortalının ve sigortalının yakınlarının geleceği, olası kazalara karşı teminat altına alınıyor. Kaza ile gelebilecek sürekli sakatlık halinde maddi destek sağlanırken, sigortalı ve yakınlarına da 10 yıl süreli aylık 5 bin TL’ye varan tazminat ödemesi yapılıyor. Bu destek ile fatura masrafları, kira ödemeleri sıkıntısız bir şekilde halledilebiliyor. Primini Geri Ödeyen Kanser Korumalı Ferdi Kaza Sigortası ile sürekli sakatlık ya da kanser gibi vakalarda hem sigortalıyı hem de sevdiklerini sağladığı destekle güvence altına alıyor. Söz konusu risklerin gerçekleşmediği hallerde sigortalının ödemiş olduğu primler iade ediliyor. Kanser veya sürekli sakatlık gibi durumlarda toplu para ödemesiyle zor zamanları kolayca atlatmaya yardımcı oluyor.

 

Ferdi Kaza Sigortası Ürünleri Ek Hizmetleriyle de Sigortalının Yanında Yer Alıyor

 

Gülen Yüzler Ferdi Kaza Sigortası ürünü, gülüşlerinizin teminatını sağlıyor. Kaza sonucu oluşabilecek durumlara karşı güvence sunarken, diş sağlığı konusunda da ihtiyacınız olan hizmetleri karşılıyor. İkisi Bir Arada Ferdi Kaza Sigortası, kaza sonucu sağladığı hizmetlerin yanında diş ve göz sağlığınızı da teminat altına alıyor. Diş ve göz tedavilerinde ihtiyaç duyulan indirimleri ve hizmetleri sunuyor. Acil Destek Ferdi Kaza Sigortası, ansızın başa gelen kazalarda hastane yatış masrafları gibi maddi ihtiyaçları sağlarken ücretsiz ambulans desteği ve tıbbi danışmanlık hizmetleriyle tam da ihtiyacınız olduğu anda yanınızda oluyor. Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası, sunduğu temel hizmetlerin yanında ücretsiz kombi, klima, araç bakımı gibi evinizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri de sağlıyor. Ev tekstili, giyim, ulaşım, kuru temizleme gibi ihtiyaçlarda %30’a kadar indirimler sunuyor. Hastane Destek Ferdi Kaza Sigortası ise yatarak tedavi gerektiren durumlarda günlük para ödemesi yaparak maddi kolaylık sağlıyor. Kaza sonucu olası yaşam kaybında sigortalının yakınlarına toplu para ödemesi yaparak zor günlerde destek oluyor.

 

Ferdi Kaza Sigortası Kapsamı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

 

Ferdi kaza sigortası, sigortalının başına gelebilecek kazalarda fiziksel zararları teminat altına alıyor. Kaza dışında oluşabilecek durumlar bu sigortanın kapsamına girmiyor. Yalnızca sigortalının iradesi dışında, aniden gerçekleşen vakalarda destek sunuyor. Umulmadık anda ortaya çıkan gazların tenefüsü, ani bir hareket sonucu bedende oluşan bir sakatlık, yılan, akrep, böcek sokması gibi hallerde zehirlenme vakasının yaşanması, ısırılma sonucu ortaya çıkan kuduz hastalığı bu sigortanın kapsamına giren haller olarak gösteriliyor. İntihar, intihar teşebbüsü, güneş çarpması gibi durumlarda görülen zarar sigorta kapsamına girmiyor. Ferdi kaza sigortası teminatları arasında; kaza sonucu vefat tazminatı, kaza ile gelen sakatlık durumunda iş göremezlik tazminatı, kaza sonucu tedavi masraflarının giderilmesi gibi maddi destekler yer alıyor. Kaza halleri ya da beklenmedik durumlar dışında ortaya çıkacak tüm zararlar ferdi kaza sigortası kapsamı dışında sayılıyor.