Fenerbahçe'ye Barcelona modeli

Fenerbahçe'ye Barcelona modeli
16 Haziran 2012 15:26

F.Bahçe taraftarıyla daha çok bütünleşecek: “Samandıra’ya 1500 kişilik tribün yapılıyor, tesislere geziler düzenlenecek, Saracoğlu’nda soyunma odalarına kadar her yer taraftara açılacak”

Htpor’un haberine göre ; Fenerbahçe, halkıyla daha da bütünleşiyor. Yönetim kurulunun geçmişteki katı tutumların aksine önümüzdeki sezondan itibaren daha ılımlı bir görüntüye bürüneceği ve taraftarıyla bütünleşeceği öğrenildi.

 

Bu çerçevede Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne bazı günler idmanları taraftarlara açmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, Şükrü Saracoğlu Stadı’nı da haftanın belirli günleri için taraftarın hizmetine sunacak. Bu konuda örnek alınan kulüp ise Barcelona. Katalan kulübü belirli günlerde Camp Nou’yu ziyarete açıyorlar ve ziyaretçiler müzeden saha içine, tribünlerden soyunma odalarına kadar her yeri ziyaret edebiliyorlar. Bunun yanı sıra Şükrü Saracoğlu Stadı için yeni projeler de gündemde. Stattaki akustik problemini çözmeye çalışan yetkililerin, tüm tribün gruplarını Türk Telekom Tribünü’ne toplaması, diğer tribünlere açılır kapanır lüks koltuklar taktırılması bekleniyor.

 

TRİBÜN YAPILIYOR
Bu arada Fenerbahçe yönetimi yeni sezonda bir başka yeniliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. Samandıra Can Bartu Tesislerine 1500 kişilik tribün yapmayı planlayan yöneticilerin hafta içi antrenmanları taraftara açmaya karar verdikleri öğrenildi. Özellikle derbi maçları öncesinde takıma moral vermek açısından tribünler doldurulacak.