Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu

Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu
10 Ağustos 2012 13:00

Vaslui’yi eleyen Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fenerbahçe Emenike’nin de formasını giydiği Rus ekibi Spartak Moskova ile eşleşti.

Temsilcilerimizden Fenerbahçe’nin Devler Ligi play-off turu’ndaki rakibi TSİ 13:00’te çekilecek kura çekiminde belli oldu. Seri başı olmayan Fenerbahçe, Braga, Dinamo Kiev, Panathinaikos, Kopenhag ya da Emmanuel Emenike’nin formasını giydiği Spartak Moskova gibi takımları arasından Spartak Moskova’yı seçti.

F.Bahçe oynayacağı play-off’u geçerse G.Saray’la birlikte 4. torbada yer alacak. F.Bahçe kendi eleyeceği takım dışında D. Kiev, S. Moskova, Braga, Panathinaikos, Kopenhag, Basel ve Anderlecht’ten biri daha elenirse 3. torbaya yükselecek. Play-off’ta elenirse UEFA’da 2. torbada olacak.

SPARTAK MOSKOVA
Maçlarını 85 bin kişilik Lujniki’de oynayan Spartak Moskova, Rusya Ligi’nin ilk 3 haftasında 3’te 3 yaparak formda olduğunu gösterdi. Kadrosunda tanıdık isimler Emenike ve Kallstrom dışında iki Brezilyalı forvet Ari ile Welliton bulunuyor. Normal sezonu dördüncü, şampiyonluk grubunu 2. bitiren Moskova’nın en golcüsü 13 gol atan Emenike.

İŞTE ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ

Basel – Cluj
Helsinborg – Celtic
Bate Borisov – Hapoel Kiryat
Limassol – Anderlecht
Dinamo Zagreb – Maribor
Braga – Udinese
Malaga CF – Panathinaikos
Borussia Mönchengladbach – Dinamo Kiev
Lille OSC – FC Kopenhag

EMENİKE: “TABİİ Kİ GELİRİM”

Dün bir açıklama yapan Emenike’nin avukatı Rezan Epözdemir, oyuncunun Türkiye’ye gönül rahatlığı ile geleceğini, Fenerbahçe’yi ve taraftarını da çok sevdiğini söylemişti.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimiz Trabzonspor ile Bursaspor’un play-off turundaki rakipleri, İsviçre’nin NYON kentinde yapılan kura çekimi sonrasında belli oldu.

Spor Toto Süper Final’i 3. sırada tamamlayan Trabzonspor, Macaristan temsilcisi Vedoton ile eşleşirken, 3. ön eleme turunda Finlandiya’nın KuPS takımını eleyerek tur atlayan Bursaspor’un rakibi ise Hollanda’nın Twente takımı oldu.

 

İŞTE EŞLEŞMELER

 

Trabzonspor – Videoton (MACARİSTAN)
Bursaspor – Twente (HOLLANDA)

 

İlk maçlar 23 Ağustos, ikinci maçlar ise 30 Ağustos’ta oynanacak…