Fenerbahçe, Lazio maçının hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Lazio maçının hazırlıklarını sürdürdü
2 Nisan 2013 22:37

FENERBAHÇE, 4 Nisan Perşembe günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Lazio ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

 

 

 

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 6 gruba ayrılan sarı lacivertliler, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından kanat organizasyonları ve şut çalışması yapan oyuncular, dar alanda yaptıkları taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Emre Belözoğlu, özel program dahilinde takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

 

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Can Bartu Tesisleri’ne gelen Boğaziçi Otizm Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri ve yetkilileri, antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Lazio karşısında Fenerbahçe’ye başarılar dileyen öğrenciler, teknik direktör Aykut Kocaman’a da çiçek verdi. Ziyaret, toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Fenerbahçe, Lazio maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak.