Fatma Girik hayatını kaybetti!

Fatma Girik hayatını kaybetti!
24 Ocak 2022 09:29

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yaklaşık altı ay önce tedavi için İstanbul’a giden Türk sinemasının ünlü yıldızı Fatma Girik bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.

 

 

Fatma Girik’in aile dostlarından Filiz Kalkavan “Fatma hanım ile uzun yıllarımız birlikte geçti. Tedavisinin daha iyi yapılabilmesi için İstanbul’daki evine gitmişti. Yaklaşık iki hafta önce fenalaşarak özel hastaneye ve orada yoğun bakıma alınmıştı. Bu sabaha karşı yaşamını yitirdi. Doktorlar ölüm nedenini henüz açıklamadı ama biz corona virüsüne yakalandığını duyduk. Cenazesi ile ilgili işlemler henüz aydınlanmadı” diye konuştu.

 

 

Fatma Girik’in vefatı sevenlerini yasa boğdu, sosyal medyada birçok isim mesaj yayınladı:

 

Yılmaz Büyükerşen

Dürüstlüğü ve sağlam karakteriyle örnek gösterilen, Türk sinemasının çınarlarından, Şişli Belediyesi eski başkanı Fatma Girik’i kaybettiğimizi üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine sabır, tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

 

 

Mansur Yavaş

Türk sinemasından boncuk gözleriyle Fatma Girik geçti…

 

 

Ekrem İmamoğlu

Sinemamızın unutulmaz sanatçılarından #FatmaGirik’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum.

 

 

Tunç Soyer

Yeşilçam’ın en büyük yıldızlarından Fatma Girik’in vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.

Daima iyi hatırlayacağız. Başımız sağ olsun.

 

Muammer Keskin

Yeşilçam’ın ve Şişlimizin büyük değeri, ilçe başkanlığı yaptığım dönemde birlikte çalışmaktan onur duyduğum eski Şişli Belediye Başkanımız sevgili Fatma Girik’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim.