Ey Kılıçdaroğlu başarısızlığını sopayla kamufle yapamazsın

Ey Kılıçdaroğlu başarısızlığını sopayla kamufle yapamazsın
27 Haziran 2018 08:15

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iki gün önce yapılan seçimlerde CHP’nin %22.67 oy almasıyla CHP tabanında bu başarısızlığın ancak görevi bırakarak giderileceği görüşünün hakim olmasının ardından,  sosyal medyada CHP lideri ve MYK’sının istifa ederek CHP’nin önü açılsın sesleriyle yankılandı.

 

 

 

H&H ÖZEL

 

 

Bu günde CHP Genel Merkezi önünde başarısız yönetimin istifa edene kadar CHP’li gençler tarafından oturma eylemi başlatıldı.

 

CHP yönetiminin başarısızlığına isyan eden gençlerin susturulması ve CHP yönetiminin koltuklarının korunması adına jet hızıyla PM’nin 28.06.2018 perşembe günü olağanüstü toplantıya çağrılarak, başarısızlığa isyan eden parti tabanının disiplin yoluyla partiden uzaklaştırılması yöntemiyle PM’nin gündeminin belirlenmesini manidar buluyoruz.

 

Ey Kılıçdaroğlu, polisiye yöntemlerle faşist davranışlarla CHP örgütünü, CHP gençliğini susturarak o koltukta oturacağını düşünüyorsan yanılıyorsun.

 

Hak, hukuk, adalet için İstanbul’a kadar büyük başarıyla yürüttüğün yürüyüşe, alın terine, emeğe aykırı davranışlar sergiliyorsun.

 

Bu panik halinle CHP’ye ve onun uğrunda ölmeye hazır milyonlara yakışmayan davranışlar sergiliyorsun.

 

Baskılarla, disiplin soruşturmalarıyla, tehditle CHP’nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Atatürk’ün oturduğu koltuğa artık yakışmıyorsun.

 

Erdemli davranarak gençliği birbirine düşürmeden, CHP’yi kamuoyunda tartıştırmadan, etrafını saran koltuk hırsına bürünmüş MYK üyelerinin etkisi altında kalmadan, CHP’nin başına geldiğin günleri unutmadan ve o günkü açıklamalarını unutmadan tüm CHP’lilerin ‘Kemal abisi’ olarak gönüllerde kalmak istiyorsan, olağanüstü kongreyi topla ve CHP’nin önünü aç.

 

CHP’lilerin  senin disiplin soruşturmasıyla terbiye edeceğin kadrolar olmadığını hatırlatmak isteriz.

 

index