Erzurum’u ya MHP alır ya da bu Türk kenti Kürdistan olur

Erzurum’u ya MHP alır ya da bu Türk kenti Kürdistan olur
5 Mart 2014 15:58

Öncelikle bir hususiyetin altını kalın çizgi ile defalarca çizeyim ki 30 Mart 2014 yerel seçimi Türk milletinin istiklali ile ilgili kader seçimidir ve BDP gibi ırkçı ayrılıkçı Kürtçü partiler dışında hangi partimiz nerede güçlü ise onu orada milliyetçi, ulusalcı,muhafazakar, sosyal demokrat, sosyalist kısaca hangi görüşten olursa olsun tüm yurtseverlerin, vatanın bütünlüğünden, milletin bölünmezliğinden yana olanların topluca oylarını oraya vermeleri yaşamsal bir konudur.

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

Bakınız, ben bundan bir süre önce memleketim olan Erzurum seçimleri ile ilgili yine bu köşede çok detaylı olarak bir makale yazmış ki yazının sonunda bunun linkini vereceğim; oyların Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü için mutlaka Milliyetçi Hareket Partisi’ne verilmesi gerektiğini detaylı olarak anlatmıştım.

 

Bu makaleyi mutlaka okumanız ve bu yazıdaki çok önemli istihbari bilgilerle Erzurum halkına yani sevgili hemşehrilerime anlatmanız gerekmektedir.

 

Aksi taktirde AKP seçimleri kazanırsa 30 Mart 2014’ten sonra Türkiye’nin Güneydoğu’su ve bir kısım Doğu’su ile birlikte buram buram Türk kokan dadaşlar diyarı canım Erzurum’umuzu da Özerk Kürdistan’ın bir parçası olarak bilin.

 

Bundan önceki yazımda Erzurum’da oy oranlarını yazarken AKP % 48,MHP % 43, CHP % 3 ve diğerlerinin yok hükmünde olduğunu yazmıştım.

 

AKP ile CHP arasındaki % 5 farkın kapanabileceğini yazmıştım.

 

Bu hususda da MHP yönetici ve adaylarına bazı taktiksel önerilerde bulunmuştum.

 

Şimdi geldiğimiz durum itibari ile Erzurum’da daha önce dediğim gibi rüzgar MHP arkasından esmeye başlamış ve durum tam tersine dönerek MHP % 48, AKP ise % 43 dolaylarındadır.

 

MHP açısından önemli olan bu farkın korunması ile birlikte %’5 lik makasın biraz daha açılması gerekmektedir.

 

Çünkü, gerçek bölücübaşı olan BOP’un uzatmalı çavuşu, Kürdistan kurulma fikrinin hamisi Recep Erdoğan son anda yapacağı atraksiyonlarla bu orantıyı tekrar tersine çevirebilir.

 

Bu nedenle vatanperver tüm dadaşların ve özellikle MHP yönetimi ile adaylarının çok uyanık olması gerekmektedir.

 

Herkesin bildiği gibi PKK’nın dağ teröristleri ile kravatlı teröristleri bir süre önce 30 Mart 2014 yerel seçiminden sonra Güneydoğu’muzda Özerk Kürdistan ilan edeceklerini bağıra bağıra söylediler; kabul edilmediği taktirde önceden 50 bin insanın öldüğünü şimdi ise 500 insanın öleceğini belirterek ağır tehditlerde bulundular ve buna da durmaksızın devam ediyorlar.

 

Şimdi, kamuoyunun hiç bilmediği Erzurum’la ilgili bir bilgiyi size aktarıyorum.

 

O da Erzurum’un PKK yöneticileri ile BDP yöneticilerinin müşterek ilgi alanında olduğu ve yüzde 100 Türk olan bu kentimizi Özerk Kürdistan bölgesi içinde göstermeleridir.

 

Aşağıda linkten vereceğim yazıda da okuyacağınız gibi PKK Erzurum’da hakimiyet kurmak için bireysel katliamlar dışında iki toplu katliam yapmış ama dadaşların yiğit ve kararlı tutumları sayesinde bu emellerine ulaşamamışlardır.

 

PKK için Erzurum neden çok önemlidir?

 

Güya kuracakları Özer Kürdistan’ın (Tabii ki daha sonra tam bağımsız Kürdistan kurmak için) güvenliğinin Erzurum’a sahip olmaktan geçtiğini ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni de Doğu’da bu kentin kale gibi koruduğunu çok iyi biliyorlar.

 

Kısaca, Erzurum’a sahip olmadan Kürdistan denilen ucubeyi kuramayacaklarını ve kursalar bile koruyamayacaklarını da çok iyi biliyorlar.

 

Terör yolu ile yıllar içerisinde PKK Erzurum’a hakimiyet kuramayınca gerçek bölücübaşı Recep Erdoğan’ın bugün MİT’in başı olan Hakan Fidan’ında bulunduğu temsilcileri ile Oslo’daki haince görüşmeler sırasında bu konu ele alınmış ve çok ciddi olarak tartışılmıştır.

 

Bu görüşmeler sırasında Erzurum Özerk Kürdistan’ın bir kenti olarak kabul edilmiştir.

 

Daha sonra İmralı’daki teröristbaşı Apo ile defalarca yapılan görüşmeler sırasında Erzurum’un Özerk Kürdistan’ın bir parçası olduğu fikrini bebek katili yine gündeme getirmiş ve BOP Eşbaşkanı Türk düşmanı herif babasının çiftliğiymiş gibi seve seve tekrar kabul etmiştir.

 

Bunun yapılabilmesi için ezici çoğunluğu oluşturan Türk nüfusun Erzurum’da göçlerle uzaklaştırılması gerekmektedir.

 

Zaten 11 yıllık AKP iktidarı ve belediyelerinin yönetiminde gerçek Erzurumlu sistemli çalışmalarla malları, evleri, dükkanları ellerinden alınarak göç ettirilmiş, etrafını saran çevre illerden Kürt kökenli nüfus yerleştirilmiştir ki bunların içerisinde yüksek oranda PKK sempatizanı bulunmaktadır.

 

Eğer bu defada AKP Erzurum’da belediyeleri büyük çoğunlukla alırsa yandı gülüm keten helva.

 

Çünkü Büyükşehir yasasına göre köylerin önemli bir kısmı mahalle oldu ve yönetim belediyenin eline geçti.

 

İşte bu çerçevede henüz çiftçilik yapılan bu köylerde araziler üzerinde önemli kamulaştırmalar yapılarak Erzurumlu’nun elinden alınarak çevre illerden gelen PKK sempatizanlarına ölmüş eşek fiyatına satılarak Kent öncelikle Kürt nüfus çoğunluğuna kavuşturulacak ve daha sonra da kalan Türkler, PKK’lılar tarafından şiddet ve cebir yolu ile zorunlu göçe tabi tutulacaktır.

 

Tıpkı Kerkük gibi.

 

Recep Erdoğan denilen herif bunları yapmaya zorunludur.

 

Çünkü, Apo canisi ile anlaşması bu yöndedir.

 

Peki Recep Erdoğan’ın bunları yapması için hangi yolu takip etmesi gerekir?

 

Belediye başkanları olarak emrinde ‘’Kurşun Asker’’ler olması gerekir.

 

İşte Mehmet Sekmen ve diğerleri Recep Erdoğan’ın kurşun askerleridir.

 

Recep Erdoğan vatanın bütünlüğü ile ilgili hiçbir kaygısın olmayan Mehmet Sekmen’e ne derse onu yapacaktır.

 

Recep Erdoğan çevresinde hep kendinin kirli politikalarına dayalı işlerini görecek karakterde insanlar bulundurur.

 

Yoksa 5-6 yaşlarında İspir’den çıkıp ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleşmiş ve Erzurum’la hiçbir ilgisi olmayan birini neden Büyükşehir adayı olarak gösterir?

 

Bunun tek nedeni vardır.

 

O da Recep Erdoğan’ın PKK ile anlaşması gereği Erzurum’u Kürtleştirmek.

 

İşte bunu bir nokta kadar bile emrinden çıkmayan Mehmet Sekmen ve ona yardımcı olarak alt belediye başkanları yapabilir.

 

Bunları MHP yetkililerinin ve adaylarının Erzurum halkına bilhassa köylülere anlatması gerekir.

 

Tayyip’in dağıttığı kara toprak hükmündeki sahte kömürlere aldanarak bölücülere oy verirlerse yarın hem topraklarından hem de canlarından olacaklarını kendilerine defalarca anlatmak gerekiyor.

 

Türkiye çapındaki tüm yurtseverleri bu konuda yardıma çağırıyor ve herkes Erzurum’daki tanıdıklarını her türlü iletişim kanalları ile uyarmalıdırlar.

 

Başka illerdeki Erzurum dernekleri atak duruma geçerek üyelerini bu doğrultuda uyarmalı ve onların iletişim kanalları ile aktivitede bulunmalarını sağlamalıdırlar.

 

Başta Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere merkezi belediyeler olan Yakutiye, Palandöken, Aziziye belediyelerini muhakkak MHP kazanmalıdır.

 

Gönül ister hepsi olsun ama diğer ilçelerin de çoğunu MHP adaylarının kazanması hepimizin yaşamsal kalesidir.

 

Bu doğrultuda olmak üzere Fethullah Gülen ve Hizmet hareketinin de duruma müdahil olarak oyları MHP’ye kanalize etmeleri olmazsa olmazlardandır ve bu doğrultuda çalıştıklarına dair haberleri her gün Erzurumlu’dan alıyorum.

 

Erzurumlu’nun iki damarı çok güçlüdür.

 

Biri muhafazakarlık damarı, diğeri de milliyetçilik damarıdır.

 

Küresel güçlerin taşeronu Recep Erdoğan ve adayları şimdiye kadar Erzurumlu’yu muhafazakar damarından yakalayarak aldatıp oyların çoğunluğunu aldıla.

 

Yani Recep Erdoğan ve onun AKP’lileri dinsel duyguları kullanarak genel ve yerel iktidarda söz sahibi oldular hep.

 

İşte dinsel duyguları kullanarak iktidar olan AKP ve onun başı Recep yine dinsel duygular nedeni ile bu mazlum milletin başından gideceklerdir.

 

Şimdi Erzurumlu’nun milliyetçilik damarını MHP çok iyi yakalamalıdır.

 

Yazımın baş kısmındaki fotoğrafta görüldüğü gibi Recep Erdoğan’ın Amerika’daki Yahudi derneğinden ‘’Üstün Cesaret Madalyası’’ alırken Yahudiler’in ibadethanesi olan Havralar’ın hocalarına ait giyindiği kırmızı elbiseli Hahambaşı kıyafetli halini tüm Erzurumlu’lara göstererek kaç yüzlü olduğunu anlatsınlar.

 

Türkiye’de İmam, Amerika’da Hahambaşı.

 

Koyun bunu evlerin posta kutularına.

 

Ama son güne koymayın; herkes kararını verdiği için hiç etkili olmaz.

 

Propaganda mantar gibidir; ne kadar erken ekersen o kadar erken çoğalır.

 

Birde kalkmış Fethullah Gülen’e ‘’Papa ile el ele,kol kola girmiş zat’’ diyorsun.

 

Bunda ne var ki, Peygamber’de onları İslamiyet’e davet için Hıristiyan papazları ile hep görüşürdü ama papaz elbisesi giyinmezdi.

 

Ama sen başka bir dinin sembolü olan kıyafeti giyiniyorsun.

 

Sen bilmiyor musun Peygamber ‘’Başka bir millete benzeyen onlardandır’’ dediğini?

 

Bu arada şunu belirteyim ki, Yahudilik’te olmak üzere tüm dini inançlar ile onların müntesiplerine, temsilcilerine saygılıyım; benim bu yöndeki eleştirim bir politikacı olarak, Recep Erdoğan gibi çok yüzlü davranan diğer politikacıları yurttaşlara deşifre etmek içindir.

 

Hadi yiğit dadaşlar, yukarıda da belirttiğim gibi yakın gelecekteki felaketlerden korunmanız için oylarınızı tüm belediye başkanlıkları, belediye meclis üyelikleri, il genel meclisi üyelikleri vs. için MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’ne vermenizi önemle belirtiyor ve 4 Aralık 2013 günü yazdığım ve linkini aşağıda verdiğim ‘’ERZURUM BOŞALTILIYOR,TÜRKİYE TEHLİKE ALTINDA; MHP SEÇİMİ KAZANABİLİR’’ makalemi tekrar da olsa okumanızı istirham ediyorum.

 

Erzurum boşaltılıyor, Türkiye tehlike altında; MHP seçimi kazanabilir

 

 

[email protected]

 

 

 

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!