‘Erdoğan, Best Of Kılıçdaroğlu Videosu Hazırlatmış’

‘Erdoğan, Best Of Kılıçdaroğlu Videosu Hazırlatmış’
3 Aralık 2021 06:47

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun geçmişte yaptığı konuşmalardan kolajlanan kısa bir video yayınladı. Söz konusu video sosyal medyada gündem oldu, kullanıcılar “Kemal Kılıçdaroğlu’nun reklamı yapılmış” yorumunu yaptı.

 

 

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun geçmişte yaptığı konuşmalardan kolajlanan kısa bir video yayınladı.

 

 

Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter’dan yayınladığı videoda, “Milletimizi, her fırsatta kendisini tehdit eden bu vesayetçi zihniyetin insafına bırakmayacağız” düştü.

 

 

Yayınlanan videoda Kılıçdaroğlu’nun geçmişte yaptığı açıklamalardan bazıları şöyle:

 

“>> İktidar değiştiğinde soruşturmalar başlayacak, o devlet memurlarına da buradan seslenmek istiyorum; emir almıştım diyerek sıyrılamazsınız!

>> Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak, çok ağır bedeller ödeyecek.

>> Sadece bizim iş insanlarına değil, büyükelçiliklere de yazı yazdım; eğer Kanal İstanbul’a sizin ülkelerinizden bir şirket girer, bir kişi girer, o da ağır bedeller ödeyecektir dedim.

>> Erdoğan şahsım hükümeti gayri millidir.

>> Bu haramzadelerin sofrasına oturmayı reddedin, selamı sabahı kesin!”

Bu paylaşımdan sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan “gülücük emojili” yanıt geldi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın paylaşımını alıntılayarak, “Davaları geri çekmeler, videolarımı paylaşmalar… Doğru söyle, Cumartesi Mersin’e de geliyor musun,” yazdı.

Erdoğan’ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar yayınlanan video ile ‘Kılıçdaroğlu’nun reklamını yapıyor’ yorumunda bulundu.