'Engin Ardıç terbiyesiz ve omurgasız bir adamdır'

'Engin Ardıç terbiyesiz ve omurgasız bir adamdır'
16 Şubat 2012 09:13

“Engin Ardıç terbiyesiz ve omurgasız bir adamdır!”

Köşe yazısında CHP Milletvekili Şafak Pavey için “hem özürlü hem CHPli”  diyen Sabah Gazetesi yazarı Engin Ardıç’a tepkiler çığ gibi büyüyor.Usta gazeteci Özlem Gürses Twitter’dan attığı mesajda ‘Engin Ardıç  omurgasız ve terbiyesiz bir adamdır ‘ Dedi. Nihat Genç’in, Ardıç’a tepkisi  kısa ve netti : ‘ Bu surata şans tanımıyorum!’  Taraf Yazarı Mehmet Baransu’nun tepkisi ise çok manidardı : ‘ Engin Ardıç’a neden cevap vermiyorsun diye soran arkadaşlara. Ciddiye almadığım birine ne diye cevap vereyim. Ardıç “öleli” 10 yıl oldu!’

 

 

 Ardıç’a , Twitter’dan adeta tepki yağıyor!

 

 

İŞTE O TEPKİLERDEN BAZILARI

 

Nihat Genç

Şafak Pavey’e “hem özürlü hem CHP’li” diyen Engin Ardıç’a… “Bu surata şans tanımıyorum!”

 

hakan demir
Engin Ardıç, Şafak Pavey’e “hem özürlü hem CHP’li” demiş. Tıp çok ilerledi Engin, parası neyse verelim git yüz nakli yaptır. Sıfatsız gezme.

 

 

 

Ozge Mumcu
Engin Ardıç ile niye kimse yollarını ayırmaz da diğerleriyle ayırır durur?

 

Erman Eranıl
Engin Ardıç’la aynı dünyada yaşarken, yürüyemiyorum diye bana özürlü denmesine değilde ona insan denmesine çok bozuluyorum!..

 

 

Özlem Gürses
@yasinocak iyi, bulmayın o zaman. Engin Ardıç terbiyesiz ve omurgasız bir adamdır. Bu da benim fikrim, ve çok samimi. Hoşçakalın.

 

 

Özlem Gürses
Sabah gazetesine not : yüz verdin deliye, geldi … halıya ! Yazıklar olsun bu medya patronlarına. Bu kaçıncı. Engin Ardıç hala yazacak mı ?

 

 

Murat Çelik®
Bu ülkede aklı başında bir sürü insan hala Engin Ardıç ve benzerlerini ciddiye alıyor ya… Benim aklım da bunu almıyor işte…

 

 

Murat ide

#OhaEnginArdic Engin Ardıç karaktersizinin Şafak Pavey ile ilgili sözlerini sadece kınamıyorum,ilk gördüğüm yerde söz,suratına tüküreceğim.

 

 

 

 


mehmetbaransu

Engin Ardıç’a neden cevap vermiyorsun diye soran arkadaşlara. Ciddiye almadığım birine ne diye cevap vereyim. Ardıç “öleli” 10 yıl oldu

 

 

erdincileri

Engin Ardıç hangi toprağın, hangi kültürün, hangi ahlakın adamıdır?

 

 

güzin güzelant

kim bu engin ardıç? o insansa biz neyiz?biz insansak o ne?

 

 

 

Dilek Kılıç

 

Engin Ardıç, Şafak Pavey’e “hem özürlü hem CHP’li” demiş!Kendisine beyin ve vicdan operasyonu önereceğim ama tıp çaresiz!

 

 

İlter Elmas

 

Engin Ardıç. Bir insan böyle densiz laflar nasıl eder aklım almıyor. O kadar aklım almıyor ki cümlemi bile doğru düzgün toparlayamadım.