En Güzel 2018 Yılbaşı Hediyeleri

En Güzel 2018 Yılbaşı Hediyeleri
11 Aralık 2017 13:10

Sevdiklerimizle bir ara gelip yeni yılı karşıladığımız 31 Aralık yılbaşı gecesinde ya da yılbaşına birkaç gün kala, sevdiklerimizle hediyeleşir birbirimize bir ömür boyunca kullanabileceğimiz, bizimle olacak hediyeler alırız.

 

 

Hediye alma sürecindeki yapacağımız araştırmalar ise en önemli noktalardır. Örneğin, arkadaşınıza görmeye dahi tahammülü olmayan renkte tercih edeceğiniz hediyenin hiçbir anlamı olmayacaktır. Tamam, hediye hediyedir- iyisi kötüsü olmaz deriz ama kendimize yapılmasını istemediğimizi de başkasına yapmayız değil mi?

 
Yılbaşı hediyeleri illa şöyle olacak diye bir sınır olmaması işimizi kolaylaştırıyor. Yani, sevgililer gününde sevgilinize alacağınız hediyelerin romantik olmasına özen gösterirsiniz, anneler gününde manevi değeri yüksek hediyeler ararsınız gibi durumlar yılbaşı hediyeleri kategorisinde yok. İsterseniz kitap okuma lambası dahi alabilirsiniz sizi kısıtlayan hiçbir şey yok!Buradan yola çıkarak, sevdiklerinizin özellikle ihtiyaçları doğrultusunda hediye alternatiflerini göz önünde tutmalısınız. Ki bu hediyenin kullanım sıklığını ve tabi ki beğenisini artıracaktır…
Örneğin eşinizin yoğun bir çalışma takvimi varsa yılbaşı hediyeleri arasından ajanda almak ona vereceğiniz en hayat kurtarıcı hediye olacaktır. Aynı şekilde, babanıza isim yazılı çakmak, kol düğmesi ya da tesbih gibi alternatifler de 2018 yılı için en özel hediyelerimizdir.

 
Annenize ya da kız arkadaşlarınıza alacağınız hediyelerde de tema belirlemenizi tavsiye ederiz. Örneğin duygusal temalarda tercih edebileceğiniz albüm defterler, kolyeler ve tabi ki kar küreleri mutlaka şans vermeniz gereken yılbaşı hediyeleri değil mi? Bir çoğumuz yılbaşı hediyesi olarak alacağı hediyelerde herkeste olan klişe denilebilecek klasiklikte hediyeleri tercih ederek büyük bir yanlış yapıyor. Tamam moda olan her zaman ön plandadır ama yılbaşı hediyenizde daha özel, diğerlerinden ayırt edici davranmalısınız. En basitinden en yakın arkadaşınıza yılbaşında ilginç bir hediye almak istiyorsunuz neden gidip her yerde görebileceğiniz termoslardan tercih ediyorsunuz; hediyerenginde bir sürü eşsiz tasarım varken! Her yerde bulunan bir kolyeyle yalnızca annenize özel tasarlanacak kişiye özel kolye alternatifleri bir olmaz değil mi? Hatta daha hoş bir detaydan bahsedelim, hediyerengi anne adaylarını da düşünerek onlara özel kolyeler tasarlamış! Çevrenizde yılbaşı hediyesi alacağınız anne adaylarına bu alternatifi değerlendirebilirsiniz…

 
Son olarak, birbirinden naif tasarımlarda müzik kutularını önereceğiz. Çocukluğumuzun en özel en güzel oyuncaklarıdır müzik kutuları. Evimizin hep en yukarılarında durur, öylesine bir anda alıp anahtarı kurar üzerindeki figürün müzikle dönmesini izler, anahtar durdukça kurardık… Nostaljik bir hediye arıyorsanız, sevdiklerinizi çocukluklarına götürecek bu hoş hediyeye mutlaka şans vermelisiniz.