Ekrem İmamoğlu: ‘Çalıyor ama çalışıyor’ algısını yerle bir ettik!

Ekrem İmamoğlu: ‘Çalıyor ama çalışıyor’ algısını yerle bir ettik!
18 Mart 2024 06:51

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Biz önemli bir algıyı değiştirdik. “Çalıyor ama algısını yerle bir ettik.” dedi.

 

 

İmamoğlu, Kabataş Transfer Merkezi 1. Etap Açılışı’nda konuştu.

 

İmamoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

 

 

Allah’a şükür ne diyeyim bu kadar detaylı bir oran vermeyecektim ama artık veriyorum yüzde 87’sini bu 5 yıla sığdırmanın gururunu yaşıyorum. Yüzde 87 önemli bir başarı. Nadiren doğru konuşan rakibim bile bu hakkı teslim etti. Yıllar geçecek bu yüzde 87 ile anılacak sadece. Bu seçimden ona bir tek o kalacak. Teşekkür ederim kendisine.

İmamoğlu’ndan iktidara yakın medyanın “Vaatlerinin hiçbirini hatırlamıyor” haberlerine yanıt: Onlar zannediyor ki İmamoğlu kızıyor, onlara bakıp hem çok mutlu oluyor hem eğleniyorum açık söyleyeyim. Ne mutlu bana ne mutlu arkadaşlarıma. Biz önemli bir algıyı değiştirdik. Önceden çalıyor ama çalışıyor böyle bir algı vardı biz bunu yerle bir ettik. Milletimiz artık şunu diyor; hem çalmıyor hem de çalışıyor. O yüzden şaşkınlar anlayamıyorlar. Bunu da da yerleştireceğiz.

Değerli hemşehrilerim, iradenizin yok sayılmasına adaletsizliğe hukukun demokrasinin askıya alınma girişimlerine karşı muhafızlık yaptığımızı bu şehir çok iyi biliyor.