Dünyaca ünlü sanatçılar Papillon Otelleri’nde ağırlanacak!

Dünyaca ünlü sanatçılar Papillon Otelleri’nde ağırlanacak!
10 Ağustos 2022 15:24

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Türk turizminin gözbebeği Antalya ve bölge tanıtımı için eşsiz bir organizasyon olan Aspendos Born Again sanat festivali yine dünyaca ünlü sanatçılara ev sahipliği yapacak.

 

 

Aspendos antik tiyatrosu kapılarını dünya müziği ile açıyor

Aspendos Antik Tiyatrosu Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle 2022’de dünyaya damga vuracak bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor…

r2

4 Ağustos’ta Limak Flarmoni Orkestrası eşliğinde, Christina Ramos ve Jonathan Antoine konsri il başlayan etkinlikler 15 Ekim’e kadar sürecek.

14 Ağustos’ta gençlerin gözdesi olan Gipsy Kings ‘in performans sergileyeceği Aspendos Antik Tiyatrosu’ndaki etkinlikler, Ağustos sonuna kadar, Chris de Burgh, Buika ve Kovaos gibi ünlü isimlerle devam edecek.

r3

28-29 Eylül tarihlerinde ise, bu kez, sahnede Alessandro Safina ve Placido Domingo yer alacaklar… 30 Eylül’de ise Christina Ramos ve Bils Wnaderer ile müzik festivali devam edecek. Yine 5-9 Ekim tarihleri arasında da Matt Bianco, Jacky Terrasson ve Spyre Gyra’nın sahne alacağı Caz performanslarıyla festival sona erecek.

 

2022 sezonunda Aspendos Antik Tiyatrosu’nda gerçekleşecek Aspendos Born Again konserlerinin konaklama sponsorluğunu ise Belek’te üç oteliyle yer alan Papillon Hotels üstlendi.

Konserler süresince dünyaca ünlü sanatçılar, Belek’te yer alan Papillon Belvil, Papillon Ayscha ve Papillon Zeugma Relaxury’de konaklayacaklar…

r4