Destek Patent Neler Vaat Ediyor?

Destek Patent Neler Vaat Ediyor?
19 Eylül 2022 14:51

İnternet dünyası; avantajları kadar dezavantajları ile de bilinir. Takdir edersiniz ki, internette çok sayıda markanın ürün ve hizmet satışı yapması söz konusudur. Bazı markaların popülerliğinin ve satış rakamlarının yüksek olması; diğer markaları rahatsız eder. Bu noktada, kendisini ticari ve hukuki açıdan koruma altına almayan markaları birtakım tehditler bekler. Her şeyden önce, tescil edilmemiş bir markaya ait logo başkaları tarafından kopyalanabilir.

 

Destek Patent; markasını olabilecek en güvenli şekilde tescil etmek isteyenler için en doğru adrestir.

Neden Destek Patent Tercih Edilmelidir?

Destek Patent; neredeyse kırk yıldan bu yana varlığını devam ettirmektedir. Sınai haklar alanında hizmet sunar. Marka, patent, tasarım vekilliği ve danışmanlığı gibi konularda hizmet verir. Bir başka deyişle, kendisini tercih edenlere sınai haklara konu olan her alanda hizmet sunar. Tescil ve koruma işlemlerini en iyi şekilde gerçekleştirir. Bilgi ve birikimi en üst seviyededir. Tescil ve koruma işlemlerine ek olarak bunlar ile bağlantılı olacak şekilde analiz, takip, yorumlama, sistem kurma, karşılaştırma gibi alanlarda da hizmet verir.

Destek Patent; sektörün en sağlam isimleri arasında yer alır. Referansları oldukça kuvvetlidir. Bugüne kadar 260 binden fazla markaya, 48 bine yakın patent/faydalı modele ve 330 bini aşkın tasarıma beklentilerine uygun danışmanlık hizmeti vermiştir. Bunun yanı sıra, sınai haklar alanında uluslararası standartlarda da en iyilerden birisi olmayı başarmıştır. 1995 yılından bu yana sektörün Türkiye’deki lider ismi olmayı başarmıştır. Buna ek olarak, uluslararası arenada da ilk ona girerek Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmiştir.

Destek Patent Hangi Hizmetleri ile Öne Çıkar?

Destek Patent; hizmet kalitesiyle fark yaratır. Kendisini tercih edenleri asla pişman etmez. En çok tercih edilen ve öne çıkan hizmetleri şu şekilde özetlenebilir:

  • Marka Tescili: Marka sahibinin sektörde edineceği marka tescili onu rakiplerinin önüne geçirir. Ayrıca, marka tescili; tüketicilerin söz konusu markaya güven duymaları ve onu tercih etmeleri adına da önem taşır. Marka tescili; sektörde tekel sağlama, devlet teşviklerinden yararlanma, uluslararası pazarlara girme gibi çok sayıda avantaj vaat eder.
  • Patent Tescil: Birçoğu sanayiye uygulanabilecek türden çok sayıda buluşa ve fikre imza atılır. Ancak, söz konusu buluş veya fikirlerin korunması şarttır. Aksi takdirde, bu buluş ve fikirleri başkaları kullanabilir. Bu durum; patent tescil işlemlerini gerekli kılar. Patent tescil belgesi; buluşları ticarileştirmeyi sağlar. Destek Patent tarafından verilen bu belge; buluşun korunduğunu gösterir. Ayrıca, söz konusu buluşun üreticisi ile satıcısının ayrıldığını da ifade eder.
  • Tasarım Tescil: Herhangi bir kişi ya da kuruma ait olan tasarımların da tıpkı buluş veya fikirler gibi tescil edilmesi gerekir.

Destek Patent; yukarıdaki hizmetlerine ek olarak faydalı model, coğrafi işaret ve daha birçok seçeneği de kendisini tercih edenlere sunar.