CNN Türk Erdoğan’ın sözlerini montajladı, şehit sayısını 34 olarak verdi

CNN Türk Erdoğan’ın sözlerini montajladı, şehit sayısını 34 olarak verdi
1 Mart 2020 09:52

CNN Türk, İdlib saldırısı sonrası bugün ilk açıklamayı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehit sayısını 36 olarak verdiği sözlerini montajladı.

 

 

Tarafsız Haber Ajansı’nda yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib’deki hava saldırısı sonrası yaptığı açıklamada, 36 şehidin olduğunu söyledi. Erdoğan’ın konuşmasını Youtube hesabından yayınlayan CNN Türk televizyonu, Erdoğan’ın şehit sayısını verdiği yerleri montajladı.

 

ERDOĞAN “36” DEDİ, CNN TÜRK “34” DİYE KESTİ

 

Erdoğan konuşmasında, “Şehitler tepesi hiçbir zaman boş kalmayacak. Tabii bu vesileyle İdlib harekatımızda önceki gün vermiş olduğumuz 34 daha sonra 36’ya çıktı, şehitlerimiz inanıyorum ki bu milletin vatan kılınması mücadelesinin zirve yaptığı noktalardır” şeklindeki sözlerini montajlayarak şehit sayısını 34 olarak verdi.

CNN Türk o konuşmayı, “Şehitler tepesi hiçbir zaman boş kalmayacak. Tabii bu vesileyle İdlib harekatımızda önceki gün vermiş olduğumuz 34 şehitlerimiz inanıyorum ki bu milletin vatan kılınması mücadelesinin zirve yaptığı noktalardır” diye verdi.