CHP’li Tuncer: Hesap veren bir belediye başkanı olacağım!

CHP’li Tuncer: Hesap veren bir belediye başkanı olacağım!
20 Mart 2024 13:24

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, ülkenin geleceği için demokrasi, bilim ve özgürlük değerlerini ön planda tutarak; daha güçlü bir Türkiye, daha güçlü bir Mezitli için çalışacağını belirterek, “Her zaman halkın içinde; hesap veren, şeffaf yöneten bir belediye başkanı olacağım” dedi.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, eşi Seçil Tuncer ile birlikte Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret etti. Hep birlikte, daha çağdaş ve yaşanabilir bir şehir için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Tuncer, “Hayatım boyunca Sivil Toplum Örgütlerine çok önem verdim ve elimden geldiğince de etkin rol almaya çalıştım. Toplumun her kesimini kucaklayarak, katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket etmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

 

DAHA GÜÇLÜ BİR MEZİTLİ İÇİN

 

 

Atatürkçü Düşünce Derneği üyesi olan Tuncer, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Serdar Erkan ve üyelerini ziyaretinde; “Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına olan bağlılığımızı bir kez daha vurgulamak adına buradayız. Ülkenin geleceği için demokrasi, bilim ve özgürlük değerlerini ön planda tutarak; hep birlikte daha güçlü bir Türkiye, daha güçlü bir Mezitli için çalışmaya devam edeceğiz! Belediye başkan adayı olduğum Cumhuriyet kenti Mezitli’de çağdaş, demokratik, laik anlayışını gelecek nesillere taşımak için çalışacağım. Her zaman halkın içinde; hesap veren, şeffaf yöneten bir belediye başkanı olacağım” diye konuştu.