CHP’li Kaya: Ortahisar’ı marka kent yapacağız!

CHP’li Kaya: Ortahisar’ı marka kent yapacağız!
19 Mart 2024 11:10

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, “Kreşleriyle, mahalle evleriyle, derslikleri ve etkinlik alanlarıyla Ortahisar’ın 87 mahallesinde yaşamı daha güzel, daha kolay bir hale getireceğiz. Hayata geçireceğimiz projelerle Ortahisar’ı marka kent yapacağız” dedi.

 

Gençlere, yaşlılara, kadınlara, çocuklara ve dezavantajlı gruplara yönelik projelerle farklı bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacaklarını vurgulayan Ahmet Kaya, “Ortahisar’ın 87 mahallesinde yaşamı daha güzel, daha kolay bir hale getirmek için deneyimli bir ekip ve somut projelerle yola çıktık. Mahallelerimizin sorunlarını biliyoruz. Ailelerimizin en büyük sorunlarından birisi kreş eksikliği. Mahallerimizde çocuklarımızın iyi eğitim alabileceği, güvenli bir ortam sunan kreşleri hizmete açacağız. Çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak yeşil alanlar, çocuklarımıza güvenli ve eğlenceli oyun alanları oluşturacağız. Sosyal etkileşimi artırmak, kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmak ve mahalle sakinlerimizin becerilerini geliştirmelerine destek olmak için mahalle evleri inşa edeceğiz. Ortahisar Belediyesi’nin kaynaklarını israf etmeden, bu kentin insanlarının mutluluğu için harcayacağız” diye konuştu.
‘BOZUK YOL KALMAYACAK’

 

 

Mahalle yollarının içler acısı halde olduğunu dile getiren Kaya, “Göreve geldiğimizde oluşturacağımız yol bakım ve onarım ekipleri, ilçemizin neresinde bozuk yol varsa tespit edip süratle onarımlarını yapacak. İhtiyaç duyulan mahallelerimize yönelik planlamalar yaparak yeni yollar açacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

‘YENİ BİR SAYFA AÇACAĞIZ’

 

 

31 Mart’ta Ortahisar’da yeni bir sayfa açacaklarını vurgulayan Kaya, “Göreve geldiğimizde ‘ben yaptım oldu’ anlayışıyla hareket etmeyeceğiz; halkımızı da karar alma süreçlerine dahil edeceğiz. Ortahisar’ı birlikte yöneteceğiz. Ortak akıl, şeffaf yönetim ve sosyal belediyecilik anlayışıyla, bütün Türkiye’nin takdir ettiği Ortahisar’ı el birliğiyle yaratacağız” dedi.