CHP’li Kaya: Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 11 yıldır neden prefabrik binada hizmet veriyor?

CHP’li Kaya: Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 11 yıldır neden prefabrik binada hizmet veriyor?
24 Ağustos 2021 15:49

Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 11 yıldır prefabrik bir binada hizmet verdiği ortaya çıktı.

 

 

Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne giderek burada bir açıklama yapan CHP Ankara milletvekili Yıldırım Kaya “İtibardan tasarruf olmaz diye uçak filosu kurup, yazlık, kışlık saray yaptıranlar Ankara’nın göbeğinde Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bir bina tahsis edememiş.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

“Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün prefabrik binasını giderek yerinde inceledim. Bu görüntü Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığına ve Başkent Ankara’ya hiç yakışmıyor. Ankaralı vatandaşlarımız da duruma tepki göstererek, yeni hizmet binası yapılmasını ya da yeni bir bina verilmesini talep etmektedirler. Gölbaşı İlçemizin ihtiyaçlarını karşılayacak İlçe Milli Eğitim binasına bir an önce kavuşması gerekir. “ diyen CHP’li Kaya konuyu TBMM Başkanlığına verdiği soru önergesiyle de Meclis gündemine taşıdı.

 

 

 

Kaya, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e yanıtlaması için şu soruları sordu:

 

1. Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü neden prefabrik binada hizmet vermektedir?
2. Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün prefabrik binada hizmet vermesi ne anlama gelmektedir?
3. Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hizmet binası verilecek/yapılacak mıdır? Bu konuda yapılan bir çalışma var mıdır?