CHP’li İnce sahaya inmeye hazırlanıyor

CHP’li İnce sahaya inmeye hazırlanıyor
9 Temmuz 2016 12:05

Ege, Marmara ve Batı Karadeniz’deki bazı illerde partililerle buluşan Yalova Milletvekili İnce, bu kez Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu turuna çıkıyor. İnce, bir sonraki seçimli kurultayda yeniden genel başkan adayı olmak için çalışmalarını yürütüyor.

 

 

 

CHP’de ilk seçimli kurultayda genel başkan adayı olması beklenen Yalova Milletvekili Muharrem İnce, bayram arasının ardından yeniden sahaya inmeye hazırlanıyor. Alınan bilgilere göre İnce,Karadeniz ile Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’yu içeren bir program çerçevesinde Van ve Batman’ın da aralarında olduğu bazı kentlerde toplantılar gerçekleştirecek. Parti içinde özellikle partinin dokunulmazlık oylamasındaki tavrından rahatsız olan bir grubun da 15 Temmuz Cuma günü yapılacak Parti Meclisi toplantısında parti yönetimine eleştirilerini sıralaması bekleniyor.

 

 

16-17 Ocak tarihlerinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun tek aday olarak çıktığı Olağan Kurultayı’nı gerçekleştiren CHP’de kurultayın ardından geçen yaklaşık 6 ayın ardından parti içi muhalif isimler arayışlarını sürdürüyor. Eylül 2014’teki olağanüstü kurultayda Kılıçdaroğlu’na karşısına rakip olarak çıkan ve kaybeden Yalova Milletvekili Muharrem İnce, bir sonraki seçimli kurultayda yeniden genel başkan adayı olmak için çalışmalarını yürütüyor. Balıkesir veİstanbul’da geniş katılımlı toplantılar gerçekleştiren, Batı Karadeniz, Trakya ve Ege’de partililerle buluşan İnce, bayramın ardından rotasını Doğu’ya çevirmeye hazırlanıyor. Milliyet’te yer alan habere göre İnce, Karadeniz’in yanı sıra Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’yu içeren bir program çerçevesinde halkla buluşacak. İnce’nin programında Van ve Batman’ın yer alması bekleniyor.