CHP’li Günaydın: Artık toplantı odalarında yuvarlak masalarda ittifak yok!

CHP’li Günaydın: Artık toplantı odalarında yuvarlak masalarda ittifak yok!
29 Ocak 2024 08:40

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Samsun’un Bafra İlçesine gelerek CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Önder’in tanıtım programına katıldı. Günaydın, “Biz ittifaklar kurduk, yanlış yapmadık. Elimizden gelen dürüstlükle çalıştık. İhaneti gördük. Şimdi yapmamız gereken nedir? Vatandaşa kendimizi anlatacağız. Bafra’da sokak, sokak, kapı kapı, mahalle mahalle vatandaşa kendimizi anlatacağız. Artık toplantı odalarında yuvarlak masalarda ittifak yok. Artık ittifakı vatandaşla kuracağız” dedi.

 

Fotoğraf: Gökhan Günaydın X

 

ANKA

 

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Önder için dün tanıtım toplantısı düzenlendi. Programa, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Samsun Milletvekili Murat Çan, PM üyesi Nazan Yurttan Güneysu, eski Genel Sekreter Neslihan Hancıoğlu, CHP Samsun il Başkanı Mehmet Özdağ, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü ve çok sayıda partili katıldı. Programa katılan parti yöneticileri şöyle konuştu:

 

 

“ARTIK İTTİFAKI VATANDAŞLA KURACAĞIZ”

 

 

-CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın: “31 Mart 2024 dün gece saat 01.30’a kadar, PM’de belediye başkan adaylarımızı belirledik. Sabah 05.30’da da Nazan hanımla beraber yola çıktık, Ankara’dan sizlerle buluşmaya geldik. Neden bu kadar önemli? Tarih boyunca Türkiye çok sayıda belediye seçimleri yaptı. Bu neden önemli? Biz artık basitçe bir belediye meclis üyesi ya da belediye başkanı seçmiyoruz. Türkiye’nin demokrasi ile yönetilip yönetilmeyeceğini, yönünü çağdaş demokrasilere doğru mu; yoksa, yönünü gerçekten bir karanlık tünele doğru mu döneceğinin yol bulunuyoruz. Biz yerel seçimleri yol ayrımında bulunuyoruz. Yerel seçimleri kazanacağız. Dikkat edin karşımızda kimlerin beraber olduklarına dikkat edin. En sağından en soluna kadar, bir düğmeye basılmış gibi, çok sayıda siyasal parti Ankara’da, İstanbul’da İzmir’de, Adana’da Mersin’de, bizim adaylarımızın karşısındalar. Peki biz bundan korkacak mıyız? Biz bundan çekinecek miyiz? Hayır, bu bizim için sürpriz değil. Çünkü biliyorlar, bu memlekette yıkılamayan tek parti CHP’dir. Biz ittifaklar kurduk, yanlış yapmadık. Elimizden gelen dürüstlükle çalıştık. İhaneti gördük. Şimdi yapmamız gereken nedir? Vatandaşa kendimizi anlatacağız. Bafra’da sokak, sokak, kapı kapı, mahalle mahalle vatandaşa kendimizi anlatacağız. Artık toplantı odalarında yuvarlak masalarda ittifak yok. Artık ittifakı vatandaşla kuracağız. Hiçbir arkadaşımız yalnız değil. Buradan Mehmet Başkan çok güzel bir slogan söyledi. Samsun’da ‘öncü bir başkanlık, Bafra’da Önder bir Başkanlık’ dedi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cevat Öncü, hiçbir zaman yalnız yürümeyecek. Hep beraber olacağız yanında. Bugün lansmanını yaptığımız, Özgür Önder kardeşimiz hiçbir zaman yalnız yürümeyecek. Hep beraber yanında olacağız. Yakakent’ten Burhan Bayraktar, Alaçam’dan Zergün Demirci, 19 Mayıs’ta Yakup Konuş, Çarşamba İlhan Yürükçü, Atakum Serhat Türkel, hiçbir zaman yalnız yürümeyeceksiniz. CHP’nin emekçileri hep yanınızda olacak. Şunu bilin 31 Mart 2024 tarihinde Samsun’da bugüne kadar, elde edilmiş en büyük başarıyı, tek başımıza yapmayacağız. Halkımızla, milletimizle yapacağız. Kazanılan belediyeler, yalnızca CHP belediyeleri olmayacak. Halkın iktidarını kuracağız.”