CHP’li Gök: Bu tuzağa düşmeyeceğiz!

CHP’li Gök: Bu tuzağa düşmeyeceğiz!
9 Mart 2017 17:15

Gök, ülkeyi germek, kutuplaştırmak isteyenlerin her gün CHP’ye ağır saldırılarda bulunduğunu ifade etti, “Biz bu tuzağa düşmeyiz” dedi.

 

 

 

ANKARA (ANKA)

 

 

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, “Ülkeyi germek, kutuplaştırmak isteyenlerin her gün CHP’ye ağır saldırılarda bulunduğu ve yürüttüğümüz güler yüzlü kampanyanın tam aksine Türkiye’yi bir gerginliğe itmek istediği çok açıktır. Biz bu tuzağa düşmeyiz” dedi.

 

 

 

Genel Kurul, Başkanvekili Ahmet Aydın başkanlığında saat 14.00’te açıldı.

 

 

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, “Genel Başkanımızın güler yüzlü bir kampanya çerçevesinde tüm parti teşkilatına talimat vererek, kimseyle ülkeyi kutuplaştırmadan bir kampanya yürüttüğü herkesin malumudur ama ülkeyi germek, kutuplaştırmak isteyenlerin her gün CHP’ye ağır saldırılarda bulunduğu ve yürüttüğümüz güler yüzlü kampanyanın tam aksine Türkiye’yi bir gerginliğe itmek istediği çok açıktır. Biz bu tuzağa düşmeyiz” diyerek şöyle devam etti:

 

 

 

“Genel Başkanımız son derece halishane bir şekilde bugün de dün de Sakarya’da ifade etti. Bugün de belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda ifade etti. Olabilir bazen bir ifadeyi anlatırken tam maksadınızı anlatamazsınız ama şöyle bir durum her zaman söz konusu olabilir. Birinci turda cumhurbaşkanı seçilemediği takdirde ve ikinci turda cumhurbaşkanının seçilmesine olanak veren bir tablo ortaya çıkar ise çoğunluk partisinin başkanıyla cumhurbaşkanı arasında doğal olarak bir partisel ayrılık olacağını kast etmiştir Genel Başkanımız. Bu çok da üzerinde durulacak bir konu değildir.

Dün de Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüz bin kişinin imzasıyla cumhurbaşkanlığı seçiminin ve parlamentonun yenilenmesinden bahsetmiştir. Öyle bir durum söz konusu değildir.

Bunlar seçim sırasında olabilecek şeylerdir. Biz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yorgunluğuna veriyoruz. Fazla da takılmıyoruz.”