CHP’li Bingöl siftah yaptı! Bakalım Gökçek ne yanıt verecek?

CHP’li Bingöl siftah yaptı! Bakalım Gökçek ne yanıt verecek?
10 Haziran 2016 11:58

Mermi skandalına bir açıklama da CHP Teşkilat Başkanı Tekin Bingöl’den geldi. Bingöl nihayet Gökçek’i hedef alan bir açıklama yaparak adres gösterdi.

 

 
İlk defa Melih Gökçek’i hedef alan Bingöl, “Yaşanan çirkinliğin planlı olduğunu gösteren bir başka olay da aynı saatlerde, aynı karanlık ellerin Ankara sokaklarına astıkları Genel Başkanımızın konuşmalarını çarpıtan, çirkin afişlerdir. Türkiye şehitleri için yas tutarken, uyuşturucu, adam yaralama, cinsel taciz gibi adi suçlardan sabıkalı kimseler şehit cenazelerini sistematik bir biçimde sabote etmektedirler. Daha da düşündürücü olan konu, bu tür sabıkaları olanların çevik kuvvet yeleğiyle cenazelere katılabilmeleridir. Üst düzey devlet protokolünün ve güvenlik güçlerinin bulunduğu bir ortamda ellerini kollarını sallayarak dolaşabilmeleri, herkesin gözünün önünde ana muhalaefet partisi liderine mermi atabilmeleri, ülkenin içinde bulunduğu güvenlik ve yönetim zaafiyetini bir kere daha gözler önüne sermektedir.” diye konuştu.

 

 

Yanlarına kar kalmayacak

 

 

Bingöl, AKP’ye ağır ithamlarda bulunarak “Mafya zihniyetine, şiddet söylemine ve terör sarmalına iliklerine kadar teslim olmuş olan iktidar, tüm Türkiye’yi bu zihniyetin karanlığına teslim etmek istemektedir. Oynadıkları tehlikeli oyunda hepimizin yüreğini yaan şehit cenazelerini adeta bir sahne gibi kullanmalarına asla izin vermeyeceğiz ve şiddetin karşısında kardeşliği, birliği savunmaktan hiçbir zaman vaz geçmeyeceğiz.” dedi.