CHP’den kullanılmayan ankete trilyonlar gitti! Yanıtsız sorular…

CHP’den kullanılmayan ankete trilyonlar gitti! Yanıtsız sorular…
4 Mart 2019 08:16

CHP Genel Merkez’i güya ”hangi ilde halk, hangi ismi CHP’den aday görmek istiyor”, ya da ”hangi ilçede CHP kimi koysa oylarını daha çok arttırır” gibi kamuoyu yoklaması ve anket çalışmaları yaptırttı.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Seyit Torun ve Erdoğan Toprak koordinatörlüğünde, yaptırıldığı bilinen bu anketlere iddialara göre yaklaşık 20 milyon TL civarı bir ödenek ayrıldı! Evet yanlış duymadınız 20 milyon TL! Türkiye geneli yapılan anket ve kamuoyu yoklaması çalışmasını, hangi firmanın yaptığı ya da ne ödendiği yönünde CHP Genel Merkezi hala sessizliğini koruyor!

11

 

Bilindiği üzere CHP yönetimi, Başsoy’a yerel seçimler öncesi kurumsal kimlik çalışması yaptırtmıştı. Genel Merkez kulislerinden gelen bilgilere göre; anketi yapan firma da Başsoy’un firması…

 

 

”AKP neden kazanır? CHP neden kaybeder” isimli bir kitap kaleme alarak, CHP yöneticilerini etkilediği anlaşılan Başsoy’a her hangi bir sitemimiz yok; çünkü Başsoy bu işi profesyonel kazanç için yapıyor. Ancak sorularımız Erdoğan Toprak ve Seyit Torun’a;

 

Bugüne kadar, CHP’nin hangi il ya da ilçe adayını, bu anketlere göre belirlediniz?

 

Anket sonuçlarını neden kamuoyuna açıklamadınız?

 

CHP’ye yerel seçimler için hazırladığınız kurumsal kimlik çalışmasında, niçin Mustafa Kemal Atatürk’ün Altı Ok rozetlerini, hiçbir CHP’li aday yakasına takmasın, tavsiyesinde bulundunuz?

 

2012’de Kılıçdaroğlu yönetimini yandAŞ medyada ‘‘CHP’yi aydın Doğan yönetiyor” diye eleştirirken, bir anda TV ekranlarında Muharrem İnce düşmanlığı yaparak, Tuncay Özkan ile paralel şekilde açıklamalarda bulunmuş olmanız ile CHP’ye kurumsal kimlik ve anket çalışması yapmanız arasında, paralellik var mıdır?!

 

 

https://www.internethaber.com/chpyi-aydin-dogan-yonetiyor-399557h.htm

 

 

CHP Beşiktaş adayı, bugün gazeteci yazar Hıncal Uluç açıkladı ve öğrendik ki; Erdoğan Toprak’ın muhasebecisi ve yakınıymış… Rıza Akpolat ismi acaba, hangi anket ya da kamuoyu firmasınca belirlenmiştir?

 

 

Türkiye geneli yapılan anket çalışmasına, 20 milyon TL ödenmiş midir?

 

 

Bu anketi, hangi il ya da ilçenin adayını tespit ederken kullandınız?

 

 

Kullandıysanız o il ve ilçelerin isimlerini ve anket sonuçlarını niçin kamuoyu ile paylaşmıyorsunuz?

 

 

Anketleri de Ateş İlyas Başsoy’un firmasına mı yaptırdınız, yoksa başka bir firmaya mı? Firma ismini niçin açıklamıyorsunuz?

 

 

Sayın Seyit torun, acaba eş, dost, akrabalarınızı aday belirlerken; bu anket çalışmasına göre mi tespit ettiniz?

 

 

http://www.halkinhabercisi.com/chpnin-yerel-yonetimlerden-sorumlu-genel-baskan-yardimcisi-seyit-torunun-es-dost-listesi

 

Yıllar öncesinde ”Kız Tavlama Sanatı” gibi kitaplarla para kazanan yazar, Erdoğan Toprak’ı tavlamayı başarmış gibi…

 

222

33k