CHP’de umut ‘Kaf dağı’nın ardında!

CHP’de umut ‘Kaf dağı’nın ardında!
18 Ocak 2016 09:20

Sevgili okurlar… Sizlere hep “kara haberler” vermekten, inanın biz de bıktık ama ne çare ki, ülkemizde aydınlık olan bir şey yok maalesef!

 

Rahmi Turan / Sözcü

 

 
Kendilerini “aydın” olarak niteleyen akademisyen grubu bile yayınladığı “düşmanca” bildiri ile gerçekte “aydınlık değil, karanlık” olduğunu ilan etti

 
Ülke karmakarışık bir durumda iken, cumartesi ve pazar günleri CHP Olağan Kurultayı yapıldı. Bu toplantıda Türkiye’nin geleceğini aydınlatacak ışıklar saçılmasını bekleyenler vardı.

 
Bizim de gönlümüz Kurultay’da yeni şeyler söylenmesini ve insanlarımızı ferahlatıcı, ümitli bir havanın ülkeye hâkim olmasını istiyordu.

 

Fakat…

 
Olağan Kurultay’ın, sonucu da “olağan” oldu. Her zamanki gibi iktidar partisi sert sözlerle eleştirildi, klasik bir sürü lâf edildi ama ülkenin geleceğine ait hiçbir umut ışığı verilmedi!

 

Önce şunu söyleyeyim. Ben kişi olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok severim. İyi niyetli, demokrat kişilikli, düzgün, çalışkan, namuslu bir siyasetçidir. Fakat… Başarılı olduğunu söyleyemem! Çünkü, bugüne kadar 9 seçim kaybetmiştir!

 
9 seçim kaybeden bir lider, Batı ülkelerinde olsa, 9 saniye bile koltuğunda kalamaz!

 
Fakat burası Türkiye ve parti CHP olunca işler değişiyor!

 
9 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu, “990 geçerli oyun 990’ını” da alarak yeniden Genel Başkan seçildi. Bu durumda biz “Hayırlı olsun” demekten başka ne diyebiliriz ki?

 
CHP, 2019 seçimlerine de böyle girecek ve değişen hiçbir şey olmayacak!

 
İşin bir tesellisi var! Kılıçdaroğlu ve CHP hep yeniliyor ama ne gam!

 
Galip sayılır Türkiye’de mağlûp! Yenile yenile bir gün yenmesini öğrenirler inşallah!