CHP’de taziye rahatsızlığı!

CHP’de taziye rahatsızlığı!
4 Ocak 2016 09:43

Gerici yazar Hasan Karakaya’nın ölümü üzerine  yapılan yorumlar ve taziyeler tepkilere sebep oldu

 

 

Kılıçdaroğlu’nun taziye telefonu açmasına karşılık CHP içerisinden birçok isim. böylesi bir taziyeye gerek duymuyor, o isimlerden biri de CHP Adana milletvekili Elif Doğan Türkmen.

 
Türkmen, Karakaya’nın görüşünün kendi dünya görüşünün tam karşısında olduğunu belirterek:

 
“Karakaya, farklı görüşünü çok çirkin bir biçimde ifade eden, kendi düşüncesi dışında her şeyi yok sayan ve yok edilmesi için çaba gösteren, farklılığa yaşam lıakkı tanımayan, çirkin bir politikanın savunucusuydu. Bu politikanın hayata geçirilmesi konusunda da ciddi gayreti olan biriydi. Böyle bir insanın ölümü beni ne üzer ne de rahmet dilerim” dedi.

 
‘Vekiller hedefte o taziye diliyor’

 

CHP’nin eskiTunceli Milletvekili Hüseyin Aygün de Kılıçdaroğlu’nu, “Vekilleri hep Akit’in hedefinde, o başsağlığı diliyor” sözleriyle eleştirdi.

 
Akit’in bir tehdidi nedeniyle birkaç gün önce mahkemede olduğunu söyleyen Aygün, “CHP vekilleri Akit’in hep hedefinde. Kemal Kılıçdaroğlu, işte bu Akit’e başsağlığı diliyor. Kılıçdaroğlu Akit’in, Vakit’in diğer provokatif odakların hedefinde olan milletvekillerine asla bir telefon bile açmamış, sahiplenmemiştir” ifadelerini kullandı.