CHP yönetimini panik sardı

CHP yönetimini panik sardı
27 Haziran 2018 08:05

İki gün önce yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde CHP’nin milletvekili seçiminde aldığı düşük oy nedeniyle, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevi bırakmasını bekleyen gençler CHP Genel Merkezi önünde oturma eylemi başlattı.

 

 

H&H ÖZEL

 

baskanyardımcısı

 

Oturma eyleminin başlamasının ardından, CHP grup başkanvekili Özgür Özel, genel merkeze geldiği sırada gençlerin yanına gelerek “gayet başarılı olduk” ifadesini kullanarak gençlerin eylemine son vermesini istemesi gençler tarafından protesto edilmesine sebep oldu.

 

1

 

Gençlerin” bu bir çoban ateşidir, Türkiye geneline bu protestolarımız yayılacaktır başarısız genel başkan ve MYK yönetimi görevlerinden ayrılana kadar burada oturma eylemimiz devam edecektir” ifadeleri kullandıkları belirtildi.

2

 

Gazeteci İrfan Değirmenci’nin de  CHP Genel Merkezi önünde gerçekleştirilen gençlerin oturma eylemine destek vermek amacıyla orada bulunduğu belirtildi.

 

Yarın saat 11.00’de CHP Elazığ milletvekili Gürsel Erol’un CHP Genel Merkezi önünde gençlerin başlattığı oturma eylemine destek vermek için CHP Genel Merkezi önünde olacağı ve eyleme katılacağı belirtildi.

 

3

 

CHP yöneticilerinin burada eylemi başlatan gençleri arayarak kendilerine önümüzdeki dönem yerel seçimlerde aktif görev vadederek eylemi sonlandırmaları için adeta rüşvet teklif edildiği belirtildi.

 

4

 

Gençlerin bu oturma eylemini büyütmeden dağılmaları yönünde rüşvet gibi tekliflerde bulunan yöneticilerin başta örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Bülent Tezcan ile yine genel başkan yardımcılarından  Tuncay Özkan ve Tekin Bingöl’ün başının çektiği yöneticiler olduğu gençler tarafından ifade ediliyor.

 

5

 

CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başarısız sonuç karşısında görevini bırakacağını ailelesiyle paylaşmasının ardından, yine Tekin Bingöl, Bülent Tezcan ve Tuncay Özkan tarafından baskı kurularak istifası engellenmişti.

 

6

 

Yine bu üç başkan yardımcısının İzmir, İstanbul gibi illerden gençleri otobüslerle Ankara’ya getirtip genel merkez önünde kendilerine destek açıklaması yapılması yönünde girişimde bulundukları genel merkez önündeki protestocu gençler tarafından ifade ediliyor ve kendileri bu yönde tehdit edildiği yönünde açıklamalarda bulunuyorlar.

 

7

CHP yönetiminin ne kadar acze düştüğü, sırf kendi koltuklarını korumak adına CHP gençliğini karşı karşıya getirmeyi bile göze alacak kadar hırslı ve koltuk sevdalısı oldukları düşünülüyor.

 

8

 

CHP Genel Merkezi önünde başlatılan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, CHP MYK’nın görevlerinden istifa edene kadar ve bu başarısızlığın hesabının sorulacağı olağanüstü büyük kongrenin toplanmasına kadar CHP Genel Merkezi’nin önünde eylemlerine  devam edileceği protestocu CHP’li gençler tarafından ifade ediliyor.

 

9

10

11

12

13

14