CHP yönetimine yakın olan meclis üyelerinin isimlerini bize bildirin Kılıçdaroğlu’na iletelim

CHP yönetimine yakın olan meclis üyelerinin isimlerini bize bildirin Kılıçdaroğlu’na iletelim
27 Şubat 2019 08:15

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu YSK’ya bildirilen belediye meclis üyeliklerinden CHP yöneticilerine yakın olanları istifa ettirerek yerlerine örgütün belirleyeceği isimleri atayacağını söyledi.

 

 

H&H ÖZEL

Halkın Habercisi olarak tüm CHP tabanına çağrıda bulunuyoruz.

 

CHP İl başkanı, ilçe başkanı ve MYK üyelerinin birinci derece yakını olup belediye meclis üyeliğine aday olarak gösterilen kişilerin isimlerini ve kime yakın olduklarını [email protected] adresine bildiriniz. CHP yönetimine yakın olan meclis üyesi adaylarını www.halkinhabercisi.com adresinde yayınlayarak  CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunacağız.

 

81 ilin tamamı incelenecek. Genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve il başkanları herhangi bir akrabasının ya da iş ortağının bu listelerde olup olmadığı bütün illerde incelenecek. Kılıçdaroğlu bu inceleme talimatını kurmaylarına iletti ve bir liste istedi. Bu listede kimler var kimler yok kısa sürede getirin talimatını verdi. Sadece genel merkezde yürütülen bir çalışma değil. 81 il örgütünden de bu isimler talep edildi. İl örgütleri de bu yönde isimler olduğunu tespit ederse, genel merkeze iletecek.

 

Bu yöntemle akraba ya da iş ortaklığı olan isimlerin tek tek tespiti sağlanacak. Bu tespitlerin gerçekleşmesinden sonra Kılıçdaroğlu, akraba ya da iş ortaklarını listeye yazanların tek tek istifasını isteyecek ve bu isimlerin belediye meclis üyeliği listesinden çıkarılmasına yönelik bir çalışma başlatacak. Çıkartılan isimlerin yerine yeni bir listenin yapılacağına yönelik bir bilgi edindik. Yani Kılıçdaroğlu, her hangi bir ismin akrabasının ya da iş ortağının bu listelerde olmasına izin vermeyecek. YSK’daki kesin listeler hazırlanana kadar bu sürecin tamamlanması bekleniyor.

 

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu konuda sözünde durup duramayacağını hep beraber göreceğiz.

 

Bizde bu sürece destek olmak için Halkın Habercisi olarak kampanya başlatıyoruz.

 

-Çankaya belediye meclis üyesi adayı Müslüm Tekin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun yeğeni.

 

– CHP PM üyesi ve İstanbul milletvekili Erdoğan Toprak’ın kardeşi Hasan Toprak Çorlu belediye meclis aday listesi 2. sıra

 

-Beşiktaş 3. sıra meclis üyesi adayı Fidan Aslan Eroğlu’nun babasının Erdoğan Toprak ile iş yaptığı ifade ediliyor.

 

– Şanlıurfa Siverek ilçesi 1. sıra Abdullah İzol Milletvekili Aziz Aydınlık’ın öz kardeşi.

 

– Şanlıurfa Karaköprü 4. Sıra Serap Aydınlık, Aziz Aydınlık’ın yeğeni. Serap Aydınlık’ın babası da halen Şanlıurfa CHP il yönetiminde yönetici.

 

– Şanlıurfa Karaköprü’de 4 tane Aziz Aydınlık’ın yeğeni var

 

-PM üyesi Fatma Güner’in kocası Mersin Mezitli’den Meclis üyesi adayı.

 

-Beşiktaş 5. sıra meclis üyesi adayı İnan Güney, bu dönem Beyoğlu Belediye Başkan aday adayı olmasına rağmen şimdi Beşiktaş Meclis üye listesinde ve Erdoğan Toprak’a yakınlığı ile biliniyor.

 

-Beşiktaş meclis üyesi 2. sıradan kontenjan adayı İlker Özsalman’ın adı da Erdoğan Toprak’ın yakını olarak geçiyor.

 

-Yine Beşiktaş meclis üyesi 3. sıra kontenjan adayı İsmail Selçuk Curoğlu’nun Erdoğan Toprak’ın arkadaşının oğlu olduğu ifade ediliyor.

 

-Beşiktaş 4. sıra adayı Selçuk Sarıyar, Beşiktaş Belediye Başkan adayı Rıza Akpolat’ın arkadaşı.

 

– Beşiktaş 14. sıra adayı Önder Gedik, Beşiktaş Belediye Başkan adayı Rıza Akpolat’la iş ilişkisi olduğu ifade ediliyor.

 

– Beşiktaş 15. sıra adayı Soner Karakuş, Onursal Adıgüzel’in yeğeni

 

-Beşiktaş 17. sıra adayı Numan Selim Bilgin Onursal Adıgüzel’in akrabası

 

-Kadıköy 1. sıra adayı Fahrettin Kayhan, Veli Ağbaba’nın yakını

 

-Kadıköy 9. sıra adayı Nurhan Zabcı, Veli Ağbaba’nın yakını

 

-Kadıköy 3. sıra adayı Mesut Kösedağı, Onursal Adıgüzel’in yakını

 

-Kadıköy 13. sıra adayı Burcu Kara,  Kadıköy ilçe yöneticisi Caner Sarıtaş’ın nişanlısı. Kadıköy Belediyesi çalışanı.

 

-Kadıköy 27. sıra adayı Süleyman Şahin, Canan Kaftancıoğlu’nun eşinin 63 yaşındaki emekli doktor arkadaşı

 

-Kadıköy 4. sıra adayı Hasan Gökpınar, Akif Hamzaçebi’nin yakın arkadaşı

 

-Antalya Akseki kontenjan adayı Gülşen Ahsen Arıcı  PM üyesi Osman Çetin Budak’ın ablasının kızı.

 

– Bursa Mudanyada Orhan Sarıbal’ın eniştesi Cengiz Taner 2. sıraya yazıldı. Partili değildir.Geçen dönem ANAP’tan Meclis üyesiydi.

 

 

-İzmir Konak Meclis üyesi adaylarından 17. sıradaki Aslı Gündüz, önceki dönem Karabağlar özel kalem müdürü ve mevcuttaki Buca Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gündüz’ün eşi.

 

-Yeşilyurt 7. Sıra meclis üyesi adayı Fadıl Çiçek, Veli Ağbaba’nın şoförü Gaffar Çiçek’in dayısı, aynı zamanda il başkanının akrabası.

 

 

-Akçadağ 1. sıra meclis üyesi Erdal Üstün, Damla inşaat ortağı diğer ortağı Mustafa Kırteke de Akçadağ Belediye Başkan Adayı ve Erdal Üstün İl başkanının yakın dostu.

 

-Kayseri’de, olanlardan kısaca bahsediyim, il bsk kendi yanında olan ilçelere kaynı eşi dostu vekilin şoförü derken tüm eş dost akraba seçilecek yerlerden meclis uyesi yazıldı, dengeler asla gozetilmedi ,muhalif olan her kişiyede ilçe bsk larina veya iyi parti listelerine kadar bunlar kırmızı cizgimizdir gerekirse ittifakı bozariz tehditleri yapıldı, ile muhalif ilçenin listesini de yok sayıp iyi partiye il baskani kendi liste yapıp gonderdi ve listeden cekilmeler yaşandı,kayseri il başkanını nın tavırlarından dolayi secimleri hergün zora sokuyoruz ama grubumuzda gerçek ve etik il başkanlarımız var,sizler gibi başkanlarımız oldugu icin de şahsım adina teşekkür ederim..iyi ki varsınız

 

– Onursal Adıgüzel’in dayısı Erol Şahin, Avcılar 18. sıra adayı.

 

- Bursa Keles 2. Sıra Belediye Meclis Üyesi 2. sıra adayı Sedat Akar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Bozbey’inMustafa Bozbey’in fotografcısı ve Nilüfer Belediyesi çalısanı

– Bursa Nilüfer İĺçe saymanı Birsen Yeter’in kızı Gizem Yavuz Belediye Meclis üyesi adayı

 

- Bursa Orhaneli ilçe Başkanının oglu Mustafa Aslan Nilüfer ilçe belediye meclis üyesi adayı
- Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Bozbey’in  özel kalem müdürünün eşi Yalçın Işıkyıldız Nilüfer Belediye Meclis üyesi adayı
- Bursa Nilüfer Belediyesi ile iş yapan Mimar Tarık Şenay’ın kız arkadaşı Nilüfer Meclis üyesi kontenjan adayı
-Bursa Nilüfer Meclis üyesi kontenjan listesinde yer alan Serkan Çalışkan’ın akrabası Millevekili  Lale Karabıyık’ın danışmanlıgını yapmıştır.

 

– İyi günler İzmir bayraklı CHP de yazılan Meclis üyeleri ilçe başkanına yakın isimler olarak AKP ve MHP ağırlıklı olarak rant ve menfaat için listelere yazıldı. İlçe başkanı bir başkası AKP’de Meclis üyeliği yapan kişinin kardeşini de bizden Meclis üyesi yazdılar Bayraklı’yı iletmeniz dileğiyle

 

– Pek bi şey olacağını düşünmüyorum ama; yine de vatandaşlık görevimi yapayım.Şanlıurfa Siverek ilçesinde 1. sıra Abdullah İzol Milletvekili A.Aydınlık’ın öz kardeşi. Şanlıurfa Karaköprü 4. Serap Aydınlık, A.aydınlık’ın yeğeni. Kızın babası da halen Şanlıurfa CHP il yönetiminde yönetici. Karaköprü’de 4 tane A.Aydınlık’ın yeğeni var. Adam bütün ilçelere yeğenlerini ön sıralara koymuş. CHP’nin de AKP’den farkı kalmamış malesef

 

 

-Sinan Aygün’ün kız kardeşi Şehnaz Sibel Aygün Çankaya’da

 

– Eskişehir Odunpazarı belediye başkanı Kazım Kurt’un kızı Tutku Kurt Bayyurt Çankaya meclis üyesi adayı

 

–  CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın kayınpederi Ziya Halis’in ortağı Davut Bey, İstanbul Büyükşehir Meclis üyesi

 

– Oğuz Kaan Salıcı’nın akrabası Zeynel Yılmaz Bağcılar 1. sıra.

 

– Oğuz Kaan Salıcı’nın yeğeni Sait Vakkas Salıcı Başakşehir listesi 13. sıra

 

– Merhaba öncelikler böyle bir yöntem ile tabanın sesi olma çabanız takdire şayan tebrik ediyorum. Gaziantep Merkez Şehitkamil İlçesinde Örgüt Tabanının Rahatsız Olduğu Bazı Şeyleri Bildirmek İstiyorum

 

Seçim Kuruluna Bildirilen 2.Sıra Adayı Sayın Mehmet Sucu Yaklaşık 40 Gün önce Görevden Alınan Eski İl Başkanı Hayri Sucu’nun kuzeni tam 3 dönemdir belediye ve büyükşehir belediye meclis üyeliği yapmaktadır.Adının karıştığı bir çok arazi dosyası bulunmaktadır bu aile aynı zamanda muhalefet olmalarına rağmen her yıl meyve sebze halinde bulunan bütün ihaleleri kendileri almaktadır.Son dönemde birlikte görev yaptığı bir başka meclis üyesi ile birlikte belediye üzerinden ortak aldığı arazi yüzünden ters düşmüştür ( o meclis üyesini de birazdan açıklama bir şekilde belirteceğim ) Sayın Sucu ön seçim olsa idi ön sıralara gelemeyeceği gibi seçilebilecek bir yerde dahi olamayacaktı örgüt herşeyin farkına varmıştı.

 

Hurşit Yıldırım Seçim kuruluna verilen diğer eski meclis üyemiz meşhur arazi davasının diğer ortağı inşaat sektöründe müteahhitlik yapar Gaski ( Gaziantep Su ) İle arası inşaatında kaçak su kullanımından dolayı sıkıntıya girmiştir ama ne hikmetse bir şekilde bertaraf edildi.Geçen yıla kadar listenin 2 numarası Mehmet Sucu İle yediği içtiği ayrı gitmeye bu şahıs su an Sayın Sucu ile Kanlı Bıçaklı Durumdadır.
Seçim kuruluna verilen listenin 6.ve 9 . sıralarında bulunan iki amcaoğlu.Ersin Atar eski ilçe başkanı 2014 yılında Meclis üyeliği ön seçiminde yapılan oy hırsızlıkları ile gündeme gelen Mehmet Atar’ın oğlu Ve Amcasının Oğlu Yahya Atar Evet seçilebilecek sıradan 2 amcaoğlu meclis üyesi adayı garip gelecek ama bu insanların aile olarak 600 700 arası bir oy potansiyelleri var aşiret ve binlerce oya sahip değiller ama şimdiye kadar seçildikleri günden itibaren hiç bir şeye karışmayan 2 ADET milletvekilinin yapmış olduğu listede listeye giren şahıslar

 

Bu Saydığım isimler vekil yakını akrabası değiller ama umarım bunlarıda genel merkeze bildirir sitenizde yayınlarsınız.Çünkü gerçekten Gaziantep’de kazanılabilecek bir seçim bu yazdığım olaylar ve benzeri şeyler yüzünden kaybedildi.Ve bunun sorumlusu şimdiye kadar görevlerini yapmayıp görevden aldırdıkları il başkanı neticesinde liste yapan ‘ Adet Vekil yüzünden taban gerçekten çok kızgın oy kullanmayacağını , sandığa yazılan görevlileri götürmeyecek partililer var bu eski isimler yüzünden.

 

Gaziantep 15 yıl öncesine kadar Cumhuriyet Halk Partisinin Kalesi İken kaybedildi.
Yaklaşık 15 yıldır Gaziantep CHP aile şirketine dönüşmüştür.Eski il başkanının oğlu , eski belediye başkanının oğlu , eski ilçe başkanının oğlu , eski milletvekilinin oğlu vs bu isimler her yere ipotek koymuşlardır.Buna müdahale edilmesi gerekmektedir aksi taktirde ilerleyen zamanlar da çok ciddi zararlar göreceğiz.

 

– Ankara Keçiören CHP İlçe Başkan Yardımcısı Kani Turğut ve kardeşi Ali Turğut Keçiören belediye meclis üyesi adayı

 

– Hüseyin Aksu, Avcılar dışından istifa etmemiş İstanbul İl Sekreteri

 

– Ali Rıza Değirmenci, Eski Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’nin oğlu

 

– İsmail Çınar, Eski ilçe başkanının oğlu

 

– Yüksel Can, aday adaylığı başvurusu yapmadan listeye alınan eski ilçe başkanı

 

– Ekincan Taştan, Eski Meclis Üyesinin oğlu

 

– Aykut Dursunoğlu, Eski Meclis Üyesinin oğlu

 

– Gözde Katıkcı, Eski Meclis Üyesinin Kızı

 

– Fatoş Bolat, Eski ilçe yöneticisinin kızı

 

– Önceki dönem CHP Altındağ İlçe Başkanı Servet Akman’ın annesi il delegesi, karısı Çankaya CHP  ilçe bakanlığı yönetim kurulu üyesi, kayınvalidesi Çankaya belediye meclis üyesi.. İncelenmesi lazım

 

– Hatay ili Merkez ilçe ve Defne ilçemizde partimize hizmet etmeyen insanlar listelerde yer almıştır. Örnek verecek olursak Antakya listemizde Mehmet Doğru’nun şehrimizde karşılığı yoktur. Defne ilçemiz içinde her göreve talip olan partiyi katleden Semir Baklacı, Mehmet Çapar buna örnek gösterilebilir. Bu belediyelerde seçimi almak istiyorsak lütfen bu isimlere dikkat edilsin.. Saygılarımla arz ederim.

 

 

– İZMIR KARABAGLARA ne diyeceksiniz ilce baskanin dünürü ve baska ilçelerden gelen ithal hısım akraba hemseriler ve niceleri demek A.K.P yi bu yonde elestirenlerin aynisini bizim partide uyguladigini görüyoruz 2014 bu sekilde yanlis atama yaparak bize sekiz ilceyi kaybettiren örgüt simdide 4 .5 ilceyi daha A.K.P ye teslim etmeye hazirlaniyor artik bizim partide sosyalislik kalmamıs rantlar öne çıkmış

 

– İstanbul Sultangazi Belediye Meclis Üyeliği Adaylık sıralamasında; 2. Sırada Belgin POYRAZ Mevcut İlçe başkanı nın gelinidir. Yine 6. Sırada Halit KOLLİK İlçe Başkanının akrabasıdır. Daha da vahim olanı, İlçe Başkanının gelini aday başvuru süreci boyunca Şişli de Sayın Sarıgül için çalışmalara katılmış, orada beklentileri karşılanmayınca, son gün ilçemizden adaylığını açıklayıp, İlçe Başkanı torpili ile listede 2. Sırada yer almıştır.

 

– Malatya Hekimhan 1. Sıra Meclis Uyesi Hasan Avşar AKP Buyukşehir adayı Selahaddin Gürkan’ın kaynı.

 

– Malatya Akçadağ 1 Sıra meclis uyesi Erdal Üstün İl başkanının yakın dostu, Aynı zamanda Malatya Akçadağ AKP belediye başkan adayı Mustafa Kırteke’nın ortağı.

 

– Malatya Yeşilyurt 7. Sıra Meclis uyesi Fadıl Çiçek Veli Ağbaba’nın Şöförü Gaffar Çiçekin dayısı aynı zamanda il başkanın akrabası.

 

– Füsun Çetin Konak İlçe Başkan Yardımcısı ve Meclis üyesi adayı! Kendini yazdırmış listeye!

 

– Sultangazi Belediye Başkan Adayı Haluk BOZKURT, Esenler Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz BOZKURT amca çocuklarıdır.

 

– Kadıköy .6 sıra adayı Ediz Zeyrek, Belediye’nin şirketi Kastaş’ın mali müşaviri. Aynı zamanda gazeteci Deniz Zeyrek’in de kardeşi
-Ümit Güven Aykut Erdoğdu’nun şoförü Şişli ilçeden 22. sıra

 

– Ordu Altınordu belediyesi meclis listesi 2.sırasında yerel yonetimlerden sorumlu Genel başkan yardımcısı Seyit Torun’un bir dönemde mecliste danışmanlığını yapan amca oğlu ilker Sami Torun.

 

-Seyit Torun’un korumasının kız kardeşi Aysun Azaklı Altınordu Belediye Meclis listesi 4. sıra (AKP’den yeni istifa ettiği söyleniyor)

 

-Seyit Torun’un ortağının elemanının annesi Sevgi Kılıç Altınordu Belediye Meclis listesi  13. sıra

 

– Seyit Torun’un akrabası  Oktay Aksu Kartal kontenjan adayı

 

– Tuncay Gökçel Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel’in abisi.Toroslar ilçesi 1.sıra belediye meclis üyesi

 

– Haşim Tuluk CHP Mersin il başkanının yakını

 

-CHP Malatya İl Yönetim Kurulu üyesi İsmail Gündüz’ün kardeşi Haldun Gündüz, Yeşilyurt 4. sıra Belediye Meclis üyesi adayı.

 

İzmir Dikili:
KONTENJAN:
1.Ayhan KAYA: Uzun süredir başkan adayının sağ kolu gibi birliktedir.
2.Ahmet GÖÇMEN: Yönetimdeki Hakan GÖÇMEN’in babası

 

İzmir Dikili
LİSTEDEKİLER:
1.Hüsniye YILDIRIM: Geçen dönem ayrışan meclisteki üyelerden Adil KIRGÖZ grubundadır.
2.Hakan YILDIRIM DEMİR: Dört yıldır Dikilide olup iki yıldır parti üyesi ve ilçe başkanının ortağı
3.Hakan BUDAK: Başkan adayının teyzesinin oğlu
4.Çiler GÜLER: Başkan adayının halasının kızı
5.Doğan İKİZ: Yönetimdeki Öngay İKİZ’in babası
7.Nail ÇAĞLAYAN: Başkan adayının eşinin amcasının torunu
8.Mustafa DEMİREL: Yönetimdeki Rıza DURU’nun dayısı
– Eskişehir Barış Can Yörük 14 sıra adayı Eskişehir İl yonetiminde hem de meclis üyesi. Üyeliğinin düşmesini talep ediyorum

 

 

– Besiktas Önder Gedik başkan adayının ortağı

 

– Beşiktaş Ferhunde Şirin başkan adayının akrabası

 

– Yıldız Kaya Gelibolu İlçe Başkanının kızı

 

– Sarıyer belediye meclis üyesi adayı Aydan Kankaya, CHP milletvekili PM üyesi Gökhan Zeybek’in şoförü Şevket Kankaya’nın eşi

 

–  İzmir Narlıderede kontenjan adayı Onur Yiğit, bir önceki dönem Milletvekili Ali Yiğit’in oğlu, asıl adaylardan Nurhayat Kaya Selvi Kılıçdaroğlu’nun arkadaşı asıl adaylardan Hakan Bulgun Eski İl Başkanı Ekrem Bulgun’un oğlu

 

 

-6.sıra Kenan Albayrak, Tuzla ilçesinden aday, İstanbul doğumlu, Erzincan Tercan kökenli, 19.sıra Dilek Özdemir, Tuzla ilçesinden aday, İstanbul doğumlu, Erzincan Tercan kökenli, Kontenjan 2.sıra Bayram Akpınar, Tuzla ilçesinden aday, Erzincan Tercan doğumlu.
Her üçü birbiriyle kuzen. Anneleri kardeş.

 

– Canan Kaftancıoğlu’nun kliniğinin müdürü Özgür Tatar, Bağcılar.

 

– İstanbul Sultangazi Belediye Meclis Üyeliği Adaylık sıralamasında; 2. Sırada Belgin POYRAZ Mevcut İlçe başkanının gelinidir. Yine 6. Sırada Halit KOLLİK İlçe Başkanının akrabasıdır. Daha da vahim olanı, İlçe Başkanının gelini aday başvuru süreci boyunca Şişli’de Sayın Sarıgül için çalışmalara katılmış, orada beklentileri karşılanmayınca, son gün ilçemizden adaylığını açıklayıp, İlçe Başkanı torpili ile listede 2. Sırada yer almıştır.

– Sultangazi Belediye Başkan Adayı Haluk BOZKURT, Esenler Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz BOZKURT amca çocuklarıdır.
 -Özgür Nas istifa etmemiş halen görevde il bşk Yrd Maltepe de boşalan 2. sırayı zorluyor Oğuz Kaan Salıcı ve Canan Kaftancıoğlu desteğiyle
-Antalya Kaş 1.sıra encümen adayı Muhittin Böcek’in yakın arkadaşı ilçe teçkilatının muhalefetine rağmen 1.sıraya konuldu
 – Sultangazi belediye meclis üyeleri seçilirken ilk mülakat yapıp daha sonradan pasif kişileri listelere yazdılar ne engelli kontenjanı var ne kadın kontenjanı var ve nede nede gençlik listenin ilk 10 sırası ilçe başkanı ilçe sekreteri ve belediye başkan adayımıza yakın isimler yazılı

– Kadıköy 19. sıra adayı Sami Can Okakın PM üyesi Pınar Uzun’un nişanlısı. Sami Can Okakın, Kadıköy belediyesinde çalışıyor

 

-Ataşehir 8. sıra adayı Sadık Semi  Kayhan,  Kadıköy 1. sıra adayı  Fahrettin  Kayhan’ın abisi

 

-Buca kontenjan 1. sıra adayı Taner Kazanoğlu, Bakırköy Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi. Torbalı’da CHP Belediye  Başkan aday adayı oldu aday yapılmayınca Buca’ya kaydırıldı

 

-Kayseri Melikgazi ilçesi 5. sıra meclis üyesi adayı Çetin Arık’ın şoförü Halil Yağmur
-CHP Avcılar listesindeki;

Murat Tercan, Onursal Adıgüzel’in
Aydın Apaydın, Engin Altay’ın
Mahir Budak,Veli Ağbaba’nın
İsmet Çelik, Özgür Karabat’ın
Sevgican Çiçek, Özgür Karabat’ın
Naciye Yaprak, Özgür Karabat’ın
Veysel Gül…Ali Haydar Hakverdi’nin akrabsı

 

İstanbul İl Başkan Yardımcısı Osman Cankurtaran’ın kardeşi Eyüp Cankurtaran Zeytiburnu 12. sıra

İstanbul İl Başkan Yardımcısı Dilan Güler’in kayınpederi  Güngören belediye meclis üyesi adayı

Sultangazi İlçe başkanı Murat Poyraz’ın gelini Belgin Poyraz Sultangazi 2. sıra

Gaziosmanpaşa İlçe Sekreteri Nevzat Böcek’in oğlu Gökmert Böcek Gaziosmanpaşa  9. sıra

 

-Suadiye Gizem Aksoylu – 18. Sıra İl kadın kolunda Bu dönem Adana Kozan Bel.Bş. A.Adayı olmasına rağmen şimdi Beşiktaş Meclis listesinde
-Beşiktaş meclis üyesi 8. sıra Fahrettin Çırak,  Akın Keskin – Sıra 22  Teyze çocukları – Bayburtlu
-Beşiktaş meclis üyesi, Metin Selahattin Kabiloğlu – Sıra 13, Kardeşi Nazmi Kabiloğlu, Sarıyer Meclis Üyesi listesinde
-Beşiktaş meclis üyesi Devrim Alparslan, Chp ile ilgisi yok Çarşı grubu avukatı
 -Beşiktaş meclis üyesi Nazire Oylum Işık, CHP ile ilgisi yok,