CHP Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar: Hırsızın partisi ve dini olmaz

CHP Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar: Hırsızın partisi ve dini olmaz
13 Mart 2014 11:00

CHP Yenimahalle mevcut Belediye Başkanı ve adayı Fethi Yaşar, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Yaşar, Çiğdemtepe Mahallesi’nde kıraathane, Pamuklar ve Ergenekon mahallelerinde ise ev ziyaretleri ve site toplantısı gerçekleştirdi.

 

Tüm dünyada ekonomik sıkıntı olduğunu dile getiren Yaşar, gelecekte sıkıntı çekmemek için kaynakları dürüst kullanacak kişilerin seçilmesi gerektiğini belirtti. Vatandaşın vergisini vatandaşa için harcayacak adaylara ihtiyaç olduğu belirten Yaşar, “Hırsızın partisi ve dini olmaz. Hizmet edemeyen gidecek, edebilen gelecek. Halkın asıl gündemi işsizlik ve yoksulluk. Ben bugüne dek başımı öne eğecek bir şey yapmadım. Yenimahalle’nin her noktasında saygı ve sevgi görüyorum. İstediğiniz zaman kapımı çalabilirsiniz” dedi.

 

ENGELLİ BİREYLERE YAŞAM MERKEZİ

 

Yaşar, Özel Büyük Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde de engelli bireyler, aileleri ve eğitmenlerle bir araya geldi. Göreve geldiğinde Yenimahalle’de engelli birimini kurarak işe koyulduklarını ifade eden Yaşar, “Sanki Yenimahalle’de engelli yaşamıyormuş gibi engelliler için hiçbir şey yapılmamış. 2009 yılına kadar Yenimahalle’de engellilerin faydalanabileceği hizmet binası yoktu. 5 yıl içerisinde Beyaz Karanfiller Yaşam Merkezi ve Omurilik Felçlileri Yaşam Merkezi’ni açtık. Ampute takımını kurduk. Ampute Futbol Tesisi, Görme Engelliler Spor Kulübü ve 10 otistik sınıfının açılışını gerçekleştirdik. Ayrıca bedensel engelliler için baston, tekerlekli sandalyenin yanı sıra işitme engelliler için ise kulaklık temin ettik” dedi. Engelli bireylerin yanı sıra ailelerine de sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Yaşar, “Önümüzdeki dönemde engellilerin faydalanabileceği bir yaşam merkezini daha hayata geçirmek istiyorum. Projemiz hazır. Bugüne kadar sizlere sahip çıkmaya çalıştım, bundan sonra da elimden geleni yapacağım. Kat ettiğimiz yolun daha fazlasını kat edeceğiz” dedi.