CHP Trabzon Ortahisar adayı Ahmet Kaya: Gençlerimize umut olacağız!

CHP Trabzon Ortahisar adayı Ahmet Kaya: Gençlerimize umut olacağız!
23 Mart 2024 12:03

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya gençlerin eğitim ve sosyal hayatlarını destekleyen projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

 

 

31 Mart yerel seçimlerine geri sayım sürerken çalışmalarını ara vermeden sürdüren CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, sık sık bir araya geldiği gençlerin sorunlarını ve taleplerini dinliyor, onlara yönelik projelerini anlatıyor.

 

 

GENÇLER İÇİN YENİ BİR SAYFA

 
Gençlerin hayat pahalılığı, işsizlik ve gelecek kaygısı içinde umutsuzluğa mahkum edildiğini ifade eden Kaya, “Bu ülkenin pırıl pırıl gençleri bunları hak etmiyor. Kentimizde gençlerimiz için yeni bir sayfa açıp, onlara mutlu, onurlu bir yaşam sunma gayreti içinde olacağız. Gençlerimizin eğitim ve sosyal hayatlarını destekleyen projeleri hayata geçireceğiz. Öğrencilerimize şehir içi ve şehirlerarası ulaşımda daha uygun fiyatlarla seyahat edebilmeleri için özel indirimler sağlayacağız. İnternet ve kırtasiye destekleri ile eğitim hayatlarına destek olacağız” dedi.

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya: “Gençlerimize umut olacağız”

 

 

ÖĞRENCİ DOSTU BİR KENT

 
On binlerce üniversite öğrencisinin yaşadığı Trabzon’u öğrenci dostu bir kent haline getireceklerini vurgulayan Kaya, “Üniversite çevresindeki mahallelerimizde açacağımız kent lokantalarıyla öğrencilerimize ve dar gelirlilere uygun fiyatlarla kaliteli yemek seçenekleri sunacağız” diye konuştu.

 

 

EVLİLİK DESTEĞİ VERECEĞİZ

 
“Bir yuva kurmanın maliyeti maalesef korkunç rakamlara ulaşmış durumda” diyen Kaya, “Yeni evlenen ihtiyaç sahibi gençlerimize maddi destek ve eşya desteği vererek mutlu yuvalar kurmalarını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.