CHP seçim çalışmaları için startı Şubat’ta verecek!

CHP seçim çalışmaları için startı Şubat’ta verecek!
2 Ocak 2019 13:23

CHP yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Ocak ayının sonunda Türkiye geneli için aday tanıtım toplantısı yaparak seçim çalışmalarına aktif olarak başlanacak ve propaganda için start verilecek” dedi.

 

 

Hürriyet gazetesinden Rifat Başaran’a konuşan Torun, ittifak görüşmelerinin bugün sona ereceğini söyledi. Torun’un açıklamaları şöyle;

 

GÖRÜŞME BUGÜN BİTİYOR

 

“Bugüne kadar adaylarımızın yarıdan fazlasını açıkladık. İttifak görüşmelerinden dolayı 150-200 civarı il, ilçe ve beldede aday çıkarmayarak, İYİ Parti’yi destekleyeceğiz. Görüşmeleri bugün bitirmeyi planlıyoruz. 4 Ocak’ta Parti Meclisi (PM) toplanacak ve çok sayıda yerin adayını açıklayacağız. Daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayımız ile İzmir ve İstanbul’un ilçelerinde adaylarımızı belirlemek için çalışmalar başlayacak. İstanbul adayımızın tanıtımı yapıldı. Önümüzdeki günlerde Ankara için de aday tanıtımı yapılacak. Ocak ayının sonunda Türkiye geneli için aday tanıtım toplantısı yaparak, bu toplantı ile seçimçalışmalarına aktif olarak başlanacak ve propaganda için start verilecek. Şubat başından itibaren de seçim çalışmalarına başlamış olmayı planlıyoruz.

 

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/secim-kampanyasi-subatta-baslayacak-41070062