CHP PM üyesi Çam’dan Kılıçdaroğlu’na İnce çağrısı!

CHP PM üyesi Çam’dan Kılıçdaroğlu’na İnce çağrısı!
5 Temmuz 2018 14:17

CHP PM üyesi Emre Çam, CHP’de yaşanan kurultay tartışmaları hakkında rengini belli etti.

 

 

CHP PM üyesi Emre Çam, CHP’de yaşanan kurultay tartışmaları hakkında sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından açıklama yaptı.

 

CHP’li Emre Çam, yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Değişimin önünü milyonlarca gencin geleceği adına açmak zorundasınız” diyerek kurultay çağrısı yaptı.

 

Çam “450 km Adalet için yürüyen, İYİ Parti’nin seçime girebilmesi için 15MVni veren, rakibini CB adayı gösteren,demokrasiyle bütünleştiğini her anlamda kanıtlayan Sayın Kılıçdaroğlu’nun 8 yılda yaptıklarını daha fazla katlayacak, daha fazla parmakla gösterecek hareket; bir Onurlu vedadır. Parti içi çekişmelere ve de tartışmalara yer vermeden, imza sürecine kalmadan bu partiye son bir fedakarlık yapınız ve lütfen partinin yenilenmesini sağlayınız Sayın @kilicdarogluk . Aksi takdirde, hiç haketmediğiniz bir şekilde ciddi eleştirilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Değişimin önünü milyonlarca gencin geleceği adına açmak zorundasınız Sayın @kilicdarogluk. Kalbimizdeki bu güzel yerinizi koruyabilmeniz için, bütün partilileri kucaklayarak ve onlara yol göstererek “şimdi veda zamanı” deyip, bayrağı Muharrem İnce’ye emanet etme zamanı gelmiştir.” dedi.

 

ec4e2e49782613f4_577x489