CHP Mezitli adayı Tuncer: Her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz

CHP Mezitli adayı Tuncer: Her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz
27 Mart 2024 11:58

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlardan 5 yıl boyunca belediyeyi denetlemesini istedi. Her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini ifade eden Tuncer, “Vatandaşlarımıza nasıl hizmet edeceğimizi biliyoruz. Güzel şeyler yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz ile birlikte Limon Caddesi ve Viranşehir Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Mezitli’de ekonominin canlanması ile esnafın da vatandaşın da kazanacağını ifade eden Tuncer, “İstihdamı artırmaya yönelik projelerimiz hazır. Mahalle ekonomisini canlandırmak, yerel işletmelerin güçlenmesine ve toplumun refahına katkı sağlayacağız” dedi.

 

 

PROJELERİN HEPSİNİN YERİ BELLİ

 

 

Belediye başkanı seçildiğinde de yine vatandaşın arasında olacağını ifade eden Tuncer, vatandaşlara belediyeleri denetlemeleri çağrısı yaparak, şunları söyledi: “Kendime bir hedef koydum. Doğduğum büyüdüğüm kente hizmet etmek istiyorum. 5 yıl boyunca yaptığımız, yapacağımız projeleri denetleyin. Bize sorun. Projelerin hepsinin yeri bellidir. 20 köyümüzün kırsalsındaki vatandaşlarımıza nasıl hizmet edeceğimizi biliyoruz.”
Tuncer, her mahalleye eşit hizmet götüreceği vurgusu yaparak, “Menderes Mahallesi’ne gelen Yeni Mahalle’ye de gelecek. Güzel şeyler yapacağız” diye konuştu.