CHP Mamak adayı Şahin: Mamak’ta değişim vakti geliyor!

CHP Mamak adayı Şahin: Mamak’ta değişim vakti geliyor!
24 Mart 2024 16:16

CHP Mamak Belediye başkan adayı Veli Gündüz Şahin, “Seçimler için geriye sayım başladı ve iki buçuk aylık seçim kampanyamız boyunca, barışçıl, eşitlikçi ve birleştirici bir dil kullanarak, Mamak ilçemizin geleceği için çalıştık. Aday adaylığı sürecinden başlayarak adaylık sürecinde de aynı ilkelerle hareket ettik. İnanıyorum ki, bu süreç ve projelerimiz Mamak’ı daha ileriye taşıyacak ve hepimizin ortak hedeflerine daha sağlam adımlarla ulaşacağız.” dedi.

 

 

“Gecemizi gündüzümüze katarak sokak sokak, mahalle mahalle dolaştık. Herkesin sesini duyabilmek, herkesin taleplerini anlayabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Mamaklı hemşehrilerimle, gençlerimizle doğrudan temas kurarak, sorunlarını dinledik, taleplerini not aldık. Çünkü bizim için Mamak sadece bir ilçe değil, 25 yıldır yeterli hizmet alamadığımız, artık geleceğe umutla bakmak istediğimiz evimiz, yurdumuz. Bu nedenle, herkesin hayatına dokunmak, yaşam kalitesini artırmak ve Mamak’ta yaşayan herkesi daha mutlu bir geleceğe taşımak için çalışıyoruz.” diyen CHP Mamak adayı Şahin kazanacağına vurgu yaparak Mamak’ın hak ettiği değeri ve hak ettiği hizmeti göreceğini söyledi.

 

 

Şahin,

“İnanıyorum ki, kazanacağız. 25 yıl sonra Mamak’a hak ettiği hizmet gelecek, can gelecek. Ancak bu zafer sadece bize değil, hepimize ait olacak. Çünkü bizim hedefimiz, sadece belirli bir kesimin değil, tüm Mamaklılar’ın refahı ve mutluluğudur. Bu sebeple, yönetim sürecimizde de bu kapsayıcı söylemi ve Mamak’ın hak ettiği hizmeti sunacağız.

Mamaklı hemşehrilerimizin desteği ve güveniyle, Mamak’ı daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha çağdaş bir ilçe haline getireceğimize olan inancımız tamdır. Bu yolda, hep birlikte el ele vererek, daha güzel bir geleceği inşa etmek için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.