CHP Kadıköy adayı Nuhoğlu: Telefon numaram değişmeyecek ve 24 saat açık olacak!

CHP Kadıköy adayı Nuhoğlu: Telefon numaram değişmeyecek ve 24 saat açık olacak!
13 Mart 2014 11:10

CHP’li Kadıköy Belediye Başkan Adayı Aykurt Nuhoğlu, ulusal basının temsilcileriyle sabah kahvaltısında buluştu. Nuhoğlu, gazetecilerin soruları üzerine “Siyaset halka hizmet için yapılır. Halkımızın sorunlarını çözmek için 24 saat çalışacağız. Telefonumuz hiç kapanmayacak ve numarası da değişmeyecek” dedi.

 

Moda Deniz Kulübü’nde ulusal basının temsilcileriyle bir araya gelen CHP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Aykurt Nuhoğlu, ilçeyi bir ”kültür merkezi” haline getirmek istediklerini söyledi. Kadıköy halkının, temel altyapı problemlerini büyük oranda çözdüğünü belirten Nuhoğlu, “Daha örgütlü olacağımız bir modeli de hayata geçirmek istiyoruz. Halkın belediyeyi denetleyebildiği, hesap sorabildiği ve yönetime katılabildiği bir belediye yönetimi hedefliyoruz” dedi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı CHP’nin kazanacağına inandığını da belirten Nuhoğlu, “30 Mart’tan sonra Kadıköy’deki sorunlar daha kolay çözülecek. Çünkü; Mustafa Sarıgül’ün büyükşehir belediyesini kazanmasıyla birlikte, iskele meydanında kente yakışır bir düzenlemeyi daha kolay hayata geçirebileceğiz” ifadesini kullandı.

 

Kadıköy halkına hizmet edebilmek için gün saydıklarını belirten Nuhoğlu, “Telefonumuz da kapımız da 24 saat açık olacak. Telefon numaramızı değiştirmeyecek, 24 saat açık tutacağız” dedi. Kadıköy Belediyesi’nin şeffaf bir şekilde yönetileceğini de belirten Aykurt Nuhoğlu, “Tüm etkinliklerimiz belediyenin TV’sinden yayınlanacak” ifadesini de kullandı. Nuhoğlu, belediye yönetimi için deneyimli bir kadroyla çalışacaklarını, meclislerinde en az 17 kadının olacağını da sözlerine ekledi.