CHP Hatay İl Başkanı Parlar: CHP’ye iktidarın yoluna açacak, dik duran, donanımlı, liyakatli bir PM için mücadele edeceğiz

CHP Hatay İl Başkanı Parlar: CHP’ye iktidarın yoluna açacak, dik duran, donanımlı, liyakatli bir PM için mücadele edeceğiz
4 Temmuz 2020 11:49

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar KRT TV’de katıldığı canlı yayında CHP 37. olağan kurultayı hakkında açıklamalarda bulundu.

 

 

 

Parlar canlı yayında şu açıklamaları yaptı:

 

“Büyük bir heyecanla kurultayı bekliyoruz. 22 seçilmiş doğal delegelemizle birlikte 27 delege kurultaya katılacağız. Genel Başkanlık konusunda Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu desteklemeye karar verdik. PM konusunda da büyük heyecanımız var.CHP PM, kurultaydan sonraki en önemli kuruldur.  CHP’yi iktidara taşıyacak PM’nin oluşmasını ümit ediyoruz.  CHPye  iktidarın yoluna açabilen, dik duran, donanımlı, liyakatli, her zaman doğruları söyleyen, ülkesini partisini düşünen bir PM oluşması için mücadele edeceğiz. 

 

 

Hatay çok dertli bir il. AKP’nin dış politikasından en fazla olumsuz etkilenen il. Hatay bir tarım kenti ancak çiftçilerimizin durumu ortada. Büyük bir borç batağındalar. Hatay’da büyük bir kriz varken üstüne bir de pandemi eklenince iyice nefes alamaz hale geldik.

 

CHP her haliyle iktidara hazırdır. 

 

24 Mart’ta Kılıçdaroğlu’ pandemi ile ilgili ekonomik olarak yapılması gerekenleri sıraladı. İktidar buna kulak tıkadı. Bu iktidar tek kişinin aklıyla hareket ettiği için bunun bedelini halkımız ödüyor.

 

200’den beri tek adam rejimi üstü kapalı olarak devam ediyor. Ama halk artık bunu görüyor.

 

İktidar, kendilerinden olmayan herkesi suçladı, ülkeyi kutuplaştırdılar. Ancak halkın bunlara karnı doydu. Şimdi de gideceklerini anladıkları için daha fazla saldırmaya başladılar.”