CHP Eskişehir adayı Ünlüce: 31 Mart yalnızca bir yerel seçim değil!

CHP Eskişehir adayı Ünlüce: 31 Mart yalnızca bir yerel seçim değil!
23 Mart 2024 10:42

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına devam eden Odunpazarı Belediye Başkanı ve Adayı Kazım Kurt ile CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Eskişehir’de bulunan fabrikaları ziyaret ederek işçi ve emekçilerle bir araya gelmeyi sürdürüyor.

 

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi fabrika ziyaretlerini sürdüren Odunpazarı Belediye Başkanı ve Adayı Kazım Kurt, son olarak Efenaz Lojistik, Lande Endüstriyel Metal Ürünler A.Ş. ve Ay Plastik Fabrikalarını ziyaret etti. Başkan Kurt’un ilk adresi İmişehir’de bulunan Efenaz Lojistik oldu. Efenaz Lojistik’i gezen Başkan Kurt, işçi ve emekçilere hayırlı işler diledi, işçi ve emekçilerden yaptıkları işlerle ilgili bilgi aldı. Başkan Kurt, Efenaz Lojistik’in ardından Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Lande Endüstriyel Metal Ürünler A.Ş’yi ziyaret etti. Bu ziyaretinde Başkan Kurt’a Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkan Adayı Ayşe Ünlüce eşlik etti. Ünlüce ile birlikte fabrikayı gezen Başkan Kurt, Lande emekçilerine işlerinde kolaylıklar diledi. Yaptıkları işlerle ilgili bilgi alarak, onlarla sohbet etti. Başkan Kurt’un son adresi Ay Plastik Fabrikası oldu. Ay Plastik’i gezen Başkan Kurt, burada da işçi ve emekçilerle bir araya geldi. Onlarla bir süre sohbet eden Başkan Kurt, işlerinde kolaylıklar diledi.

 

 
HALKÇI, YOKSULDAN, EZİLENDEN YANA BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA DOĞRU HAMLELER YAPTIK

 

 
Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde işçi ve emekçilere seslenen Başkan Kurt, 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek Yerel Seçimlerde işçi ve emekçilerden destek istedi. “Ben 10 yıldır, Ahmet Ataç 20 yıldır belediye başkanıyız ve bu belediye başkanlığını Türkiye’ye örnek olacak nitelikte yapıyoruz. Odunpazarı’nda ve Eskişehir’in bütününde halkçı, yoksuldan, ezilenden yana bir belediyecilik anlayışıyla doğru hamleler yaptık. Odunpazarı’nda, Tepebaşı’nda kısacası Eskişehir’in bütününde yapmak istediğimiz daha çok proje var” diyen Başkan kurt, Türkiye’nin kötü yönetildiğine dikkat çekti. Yoksulluk sınırının asgari ücrete yaklaştığını vurgulayan Başkan Kurt, Türkiye’nin iktidarın yanlış ekonomi politikaları nedeniyle derin bir ekonomik kriz yaşadığını kaydetti. 31 Mart’taki Yerel Seçimlerin bu kötü yönetimi uyarmak için önemli olduğunun altını çizen Başkan Kurt, “Biz Eskişehir’de iktidara rağmen bu işleri yapıyoruz. İktidarın baskısına, bizi sıkıştırmasına rağmen iyi işler yaptık ve örnek belediyeler olarak gösteriliyoruz. Örneğin Kütahya, Afyon iktidar partisinin belediyeleri, ama halk oradaki belediyecilikten memnun değil. Eskişehir’e geliyor. Biz Eskişehir’de hiçbir belediyecilik hizmetinizi aksatmadan yaptık. Yeni dönemde Yılmaz Hocamız emekli oldu. Onun yerine Ayşe Ünlüce Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Onun da belediyecilik bilgisi ve birikimi en az bizim kadar. Bu nedenle uyumlu, bilgili ve deneyimli bir kadroyu yeniden seçmenizi istiyoruz” dedi.

 
31 MART YALNIZCA BİR YEREL SEÇİM DEĞİL

 
Lande Endüstriyel Metal Ürünler A.Ş ziyaretinde, Lande emekçilerine seslenen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce ise Eskişehir’in dengeli kalkınma modeline vurgu yaptı. Ünlüce, “31 Mart yalnızca bir yerel seçim değil. Sadece belediye başkanları seçmeyeceğiz. Aynı zamanda emekçi ve emeklinin, yoksulluk hatta açıklık sınırı altında yaşamaya mahkum edilmiş hemşehrilerimizin iktidara kendini hatırlatacağı seçim olacak. O yüzden sizlerden destek bekliyoruz. 2024-2029 Vizyon Projelerimizi inceleyebilirsiniz. Hepsi yere basan, yapılabilir, dengeli kalkınma modelimize destek olacak projeler. İnanıyorum ki Eskişehirliler kent kimliğine zarar verenlere de çok güzel bir ders verecektir. Celalettin Başkanımıza ve sizlere ilginiz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.