CHP Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce: Dengeli büyüme modelini hayata geçireceğiz

CHP Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce: Dengeli büyüme modelini hayata geçireceğiz
17 Mart 2024 09:36

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediyesi tarafından Gündoğdu Mahallesi’nde düzenlenen İftar Programında binlerce Gündoğdulu ile bir araya geldi.

 

 

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile birlikte Odunpazarı Belediyesi tarafından Gündoğdu Mahallesi’nde düzenlenen İftar Programında binlerce Gündoğdulu ile bir araya geldi.

İftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kurt ve Ayşe Ünlüce, vatandaşın halini hatırını sordu. İftarını vatandaşlarla birlikte yapan Başkan Kurt ve Ünlüce, iftardan sonra da vatandaşlarla sohbet etmeyi sürdürdü.

 

 

DENGELİ BÜYÜME MODELİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

 

 

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ile birlikte Gündoğdu Mahallesi’nin çehresini değiştirmek için birlikte hareket edeceklerini söyledi. Kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla Gündoğdu Mahallesi’ndeki vatandaşların hayatına değer katmak için çalıştıklarını söyleyen Ayşe Ünlüce, “Gündoğdu Mahallesi’nde başlayacak olan dönüşümle dengeli büyüme modelini hayata geçireceğiz. Gündoğdu kentin örnek mahallelerinden biri haline gelecek” dedi.