CHP Çeşme adayı Lal Denizli: Çeşme’nin ticari hayatının gelişmesi için çalışacağız!

CHP Çeşme adayı Lal Denizli: Çeşme’nin ticari hayatının gelişmesi için çalışacağız!
12 Mart 2024 09:45

CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, yeni haftaya hızlı bir tempoyla başladı.

 
Denizli’nin ilk durağı İzmir Büyükşehir Belediyesi Ilıca hizmet binası yönetini ve personeli oldu. Ziyarette, ilçenin yönetimi ve personeli ile bir araya gelen Lal Denizli, belediyenin hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

 

“Çeşme’nin ticari hayatının gelişmesi için çalışacağız”

 
Lal Denizli, seçim mesaisine Atatürk Caddesi’nde bulunan esnaf ziyareti ile devam etti. Esnafla sıcak ve samimi bir şekilde sohbet eden Denizli, onların sorunlarını dinleyip, taleplerini not aldı.
İlçenin ekonomik can damarı olan esnafın desteklenmesi ve güçlendirilmesi için çaba gösterdiğini ifade eden Denizli, “Esnafımızın sıkıntılarını dinlemek ve onların yanında olmak bizim için önemlidir. Çeşme’nin ticari hayatının gelişmesi için iş birliği içinde çalışacağız.” dedi.

 

“Gençlerin toplumsal hayata katılımı teşvik edilecek”

 
CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, Ilıca Sivil Toplum Kuruluşları Merkezi’nde Çeşme Motosikletçiler Derneği’ni ziyaret eden Denizli, motosiklet tutkunlarıyla bir araya geldi. Dernek üyeleriyle projeleri ve talepleri üzerine görüş alışverişinde bulunan Denizli, gençlerin ve sporcuların toplumsal hayata katılımını teşvik edecek çalışmalara önem vereceklerini vurguladı.

 
CHP’li Denizli ardından Alaçatı Kutlu Aktaş Barajı’nda düzenlenen İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) Personel ve Yönetim Toplantısı’na katıldı. Su ve kanalizasyon altyapısıyla ilgili önemli konuların ele alındığı toplantıda; Çeşme’nin bu alandaki ihtiyaçları dile getirildi.

 

 

“Vatandaşlarla iftar açtı”

 
CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, gün boyunca gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilçenin çeşitli kesimleriyle buluştu.

Lal Denizli, seçim mesaisinin kapanışını Eylül Mahallesi Mehmetçik Parkı’nda düzenlenen iftar yemeğiyle ve son durağı olan Kars Kağızman Ortaköylüler Derneği Buluşmasıyla yaptı.