CHP Çankaya'da şok istifa

CHP Çankaya'da şok istifa
24 Mart 2013 13:19

CHP Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ozan Güldoğan, görevinden istifa etti.

 

 

CHP Gençlik Kolları Başkanı Genel Merkez MYK üyelerinin, CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Doğan’a karşı olağanüstü kurultay için imza vermeleri üzerine, Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güldoğan da imzacılara destek verdiğini açıklamıştı.

 

 

Emre Doğan’a yakınlığıyla bilinen Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin’in, Güldoğan’a baskı yaptığı, bunun üzerine Çankaya Gençlik Kolları Başkanı Güldoğan’ın derslerini bahane ederek istifa ettiği kaydedildi.

 

 

 

 

 

CHP gençlik kollarının Çankaya’da yaptığı seçimin divan başkanlığını da Emre Doğan yapmıştı. Olaylı geçen seçimde, gençler kendilerine Perçin tarafından baskı yapıldığını iddia etmiş, seçimi o dönem Perçin’e yakınlığıyla bilinen Güldoğan kazanmıştı.

 

 

 

 

Gençlik Kolları Başkanı Güldoğan’ın istifasının birkaç gündür kamuoyundan bilerek saklandığı öğrenildi.

 

 

Çankaya Gençlik Kolları İlçe Sekreteri Tolgay Yorulmaz, H&H’yi arayarak İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Mustafa Ozan Güldoğan’ın istifasını doğruladı.

Yorulmaz, Güldoğan’ın kesinlikle dersleri gerekçesiyle istifa ettiğini, 4 aydır dersleri nedeniyle Güldoğan’ın ilçeye uğramadığını ve bu nedenlerle de istifa etmek durumunda kaldığını belirtti.

Yorulmaz ayrıca www.gercekgundem.com adlı haber sitesinde yer alan Güldoğan dahil bir çok ilçe gençlik kollarının imzalarının yer aldığı belgelerdeki imzaların arkadaşlarının imzalarıyla benzeşmediğini savundu.

Yorulmaz’a göre Ankara’daki ilçe gençlik kolları başkanları, Emre Doğan’a karşı olağan üstü kurultay için imza vermemişler.