CHP Ataşehir adayı Onursal Adıgüzel: Çok güzel işler yapacağız!

CHP Ataşehir adayı Onursal Adıgüzel: Çok güzel işler yapacağız!
27 Mart 2024 08:40

Toplumun her kesimine adil hizmet götüreceğini söyleyen CHP’nin Ataşehir adayı Onursal Adıgüzel, “Komşularımızın hayatını kolaylaştıracağız” dedi.

 

 

İstanbul’da CHP’li Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel,  projelerini anlattı. 2015’te en genç milletvekili olarak 30 yaşında Meclis’e giren Adıgüzel, partisinde pek çok görev üstlendi. Adıgüzel, şimdi, 20 yıldır yaşadığı, evlenip baba olduğu Ataşehir’in başkan adayı…

 

Onursal Adıgüzel, Sözcü Gazetesi’ni ziyaret ederek, projelerini anlattı.

 

“Ataşehir’de yaşayan bir mühendis olarak kentin ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum” diyen Adıgüzel, hedeflerini şöyle sıraladı: “Büyük bir heyecanım var. Çok güzel işler yapacağız. Vatandaşlarımız trafikten şikayetçi, yeşil alan talep ediyorlar. Ne yazık ki kentimiz beton yığınına dönüşmüş durumda. Bu sorunlardan yola çıktık, Ataşehirimizin doğusuyla batısını birleştiren ‘Yeşil Ataşehir’ vizyon projemizi hazırladık. 416 bin Ataşehirlinin hayatını kolaylaştıracağız. 11 kilometrelik kesintisiz yaşam koridoru açacağız.”
İlçeye toplam 814.739 m² yeni yeşil alan kazandırmayı planlayan Adıgüzel’in üzerinde durduğu başka bir mesele ise depreme hazırlık. Adıgüzel, “Deneyimli plancılarımızla mahalle kimlik kartlarımızı (risk haritaları) oluşturduk. Deprem müdahale programımızı hazırladık” dedi. 15 km, 32 farklı giriş çıkış noktası olacak Kadıköy – Ataşehir bisiklet otobanı da planlayan Adıgüzel, gençlere de şöyle seslendi: “Gençlerden çok yoğun çalışma alanı ve kütüphane talebi geliyor. Gençlerimiz için uygun fiyata çayını, kahvesini içeceği çok amaçlı tesisler kuracağız. Ücretsiz kurslar düzenleyeceğiz.”