Baykal, Hüseyin Aygün'ü soran muhabire 'Gözlerin ne renk? Ela mı?' diye sordu

Baykal, Hüseyin Aygün'ü soran muhabire 'Gözlerin ne renk? Ela mı?' diye sordu
16 Ocak 2013 00:10

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bilinçli bir suskunluk içinde olduğunu belirterek, Antalya’da gazetecilerin siyasi gündeme ilişkin sorularını yanıtlamadı.

 

 

 

 

 

 

 

Deniz Baykal, yanındaki CHP Antalya milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan, Arif Bulut ve Aydın Milletvekili Metin Lütfü Baydar ile birlikte Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. CHP heyetinin haftasonu yağışlar nedeniyle selin vurduğu Serik ve Manavgat ilçe ziyaretleri öncesi gerçekleşen buluşmada, Deniz Baykal, EXPO 2016’nın Antalya için çok önemli bir konu olduğunu ve Antalya’nın bu konuda Türkiye’nin diğer bütün illerinden başarılı olarak bir sonuç aldığını söyledi.

 

 

 

 

Bu sürecin yakından takip edilmesi gerektiğinin üzerinde duran Deniz Baykal, “EXPO’yu almakla iş bitmiyor, ondan sonra başlıyor. Ağır bir sorumluluk altına giriyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

SEL BÖLGESİNDE İNCELEME YAPTI



CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve beraberindekiler, EXPO alanındaki incelemelerin ardından Antalya’da hafta sonu gerçekleşen yağışların etkili olduğu Serik ve Çandır bölgesinde incelemelerde bulundu. Çandır’da şiddetli yağıştan zemin katlarını su basan Şehit Öğretmen Mustafa Sadettin Küçük İlköğretim Okulu’nun da bulunduğu kamu binalarını gezen ve yetkilileri dinleyen Baykal, seralarda da incelemeler yaptı. Baykal, Serik ilçe merkezinde de sular altında kalan ve küçük çaplı maddi hasarın meydana geldiği Okutan Pasajı’nda esnafa ‘Geçmiş olsun’ dilekleri iletti.