CHP Altınordu adayı Ulaş Tepe: Favori değil önde olan adayız!

CHP Altınordu adayı Ulaş Tepe: Favori değil önde olan adayız!
29 Mart 2024 09:37

Ordu’daki değişim beklentisinin bir yansıması da merkez ilçe Altınordu’da mevcut. Kentin büyükşehir olmasıyla birlikte 2013 yılında kurulan Altınordu, iki dönemdir AK Parti’nin mevcut adayı Aşkın Tören tarafından yönetiliyor. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde CHP Adayı Ulaş Tepe, Altınordu’yu ilk defa partisine kazandırmayı hedefliyor.

 

 

28 yaşında seçildiği Gülyalı Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Tepe, sahaya en erken çıkan isimlerden biri olarak bu kez Altınordu için yarışacak. Merkez ilçeyi kazanmak isteyen CHP’nin bütün odağı Altınordu’da. Ordu’da değişim isteyen seçmenler de büyükşehirde Enver Yılmaz, Altınordu’da Ulaş Tepe ismine yoğunlaşmış durumda.

 

 

TEPE: FAVORİ DEĞİL ÖNDE OLAN ADAYIZ

 

Gazete Duvar’dan Fatih Saygın’ın haberine göre Ulaş Tepe, seçimlerin sadece favorisi değil önde olan adayı olduğuna inanıyor. 100 günü aşkın süredir sahada olduğunu belirten Tepe, her geçen gün artan bir ivmelerinin olduğunu ve anketlerde 2 puan önde olduklarını öne sürüyor.

“Altınordu’yu hep beraber kazanacağız, biz kazanınca kimse kaybetmeyecek” diyen Tepe, sahada kendilerine ciddi bir eğilim olduğunu başta İYİ Parti olmak üzere bugüne kadar hiç CHP’ye oy vermemiş AK Parti ve MHP’ye oy veren seçmenlerden de ciddi destek gördüğünü dile getiriyor.

Ordu’da hem büyükşehir hem de Altınordu’nun AK Parti’de olmasına rağmen kentin çok şey kaybettiğini öne süren Tepe, “Hem büyükşehir hem Altınordu aynı partideydi fakat 5 yıl maalesef kavgayla, gürültüyle geçti. Maalesef vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek yerine vatandaşımızı iki belediye arasında zaman kaybıyla oyladılar. Biz yeni dönemde büyükşehir belediyemizle kavga eden değil, danışan, dayanışan, konuşan, doğruyu bulan bir anlayışla belediyecilik yapacağız” sözlerine yer veriyor.

 
‘PROJELERİMİZ İNSANA DOKUNACAK’

 
Altınordu’da yapacakları bütün projelerin başta kadın ve çocuklar olmak üzere insana dokunan işler olacağını söyleyen Tepe, projelerinden şöyle bahsediyor:

“Kültürel, sanatsal, turizm alanında ordu çok kaybetti. Hızlı bir şekilde bunları çözmeliyiz. Bu şehirde tiyatro festivalleri, altın fındık festivalleri vardı bunlar bitti. Yeni dönemde bunları daha iyi planlayacağız. Ordu’yu sadece fındığın değil kültürün, sanatın da başkenti yapacağız. Şehrimizde otoparkla ilgili de ciddi sorun var, bunu da büyükşehirle birlikte planlamamız gerek. Bizim bütün projelerimiz, insana, kadına, çocuğa dokunan işler olacak. Sosyo-ekonomik durumu düşük olan bütün mahallelerimize yaşam merkezleri yapacağız. Bu yaşam merkezlerimizde gündüz bakımevleri, kreşler, yaşlı bakım evleri, gençler içim etüt merkezleri olacak. Göreve geldikten sonra ilk 100 gün içerisinde Altınordu’daki çocuklarımızın beslenme çantasını biz sağlayacağız. Ekonomik problemlerden dolayı veliler çocuklarının beslenme çantasını hazırlamakta çok ciddi zorluk çekiyor. Çocuklar bu konuda eksiklik çekiyor. Bütün projelerimiz insan dokunan işler olacak.”